Güncellemeler
+1 yıl
cocugumla oyun oynuyorum bu arada evde ailecek oynuyoruz boyama yapıyoruz pyun odası var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 24 yasındayım 6 yasında kızım var okumayı biliyo daha okula baslamamasına ragmen baleye gidiyor piyano calıyor b2 ingilizce biliyor bu konularda cok dikkatliyimdir cok önem veririm eşimde öyle o da hem cok düskün hem de bilgili olmasını istiyor o yüzden sürekli kurslara vs gidiyor ama dedigim gibi cok ilgileniyoruz esimin annesiyle aram pek iyi degil o yüzden esiminde arası açık sürekli kötü bi annesin kızını kurslara boguyorsun vs vs diyor ben kendim kızımla konustum o bana yaptıgı seyleri sevdigini kendi istegiyle yaptıgı söyledi ama bilmiyorum kendimi bir kac gündür kötü hissediyorum bilmiyorum sizce iyi mi kötü mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Güzel şeyler yapıyorsunuz ama bu kadar abartmayın. Çocukluğunu da yaşasın biraz. İlerde de güzel hobiler edinir. Sürece yayın
Okuma yazma, bale, piyano, yabancı dil..6 yaş çocuk için haddinden fazla. İlerde sıkılmasına ve çocuklugunu yaşayamadığı için pişman olmasına sebep olacak. Bırakın birsz koşup oynasın, bırakın çizgi film izlesin, ailesiyle zaman geçirsin
Bırakın biraz evi dağıtsın meyve suyunu döksün.
yapıyor zaten mükemmeliyetci birisi sandınız sanırım beni evde otun odası var her gün birlikte oynuyoruz boyama yapıyoruz kitap okuyoruz sulu boya yapıyoruz bir sürü sey yapıyoruz
cocuklugumu yasamamıs birisiyim o yüzden cocuklugunuu olması gerektigi gibi yasatıyorum baleye gitmeyi piyano calmayı kendisi istedi diye ders aldırdık durup dururken olan bisey frgildi
yapıyor zaten mükemmeliyetci birisi sandınız sanırım beni evde otun odası var her gün birlikte oynuyoruz boyama yapıyoruz kitap okuyoruz sulu boya yapıyoruz bir sürü sey yapıyoruz
Yapıyorum dediğin şeyler bile çocuğu geliştirmek üzere sunulan görevler. Ablacım çocuğu serbest bırakın diyorum.
Sen şu an ne istiyorsun biliormusun genç anne ☺️ helal afferim sana dememizi istiyorsun ama gerçektende aferim sana seni daha yakından tanımak isterim
hayır istemiyorum onun annesinin dediklerini duysan sende sorgularsın
Peki
En doğru ilgi ileriye çocuk için yatırım yapıyorsunuz konseyi dinlemeyin çocuğunuz da memnun zaten
Rütbe kartı omzundaysa balıklama atla o subay.
Ama koşundaysa olabildiğince uzak dur onlar uzman ve astsubay jxjdmdm
Çok boğmamak lazım, çocukluğunu yaşasın, bu yaşlara bi daha gelmeyecek
yasıyor zaten
Bir kurstan diğerine gönderiyormuşsun
evde oyun oynuyoruz oyun odası var yasaması gereken her seyi yasıyor haftada 3 gin kursa gidiyor sadece
Valla karar sizin, çocuk sizin çocuğunuz
Cocuk icin sosyallesmesi cok iyi bir sey ozguven katar ama cocugu bogmamak lazim cocuklugunu da yasamali
beraber cizgifilm izliyoruz boyama yapıyoruz oyun odası var oyun oynuyoruz cocuklugumu yasamadım ona yasatıyorum o yüzden
Arkadaslariyla da vakit gecirmesini sagla, ama bu dediklerinin hicbiri seni kotu bir anne yapmaz
arkadaslarıyla fok calit geciriyor zaten
Cumleyi okuyamasam da iyi o zaman sorun yok
Hayır iyi ediyorsun ama İslam'ı da öğret bilsn
kendisi belirli bi yaşa geldiginde kendi inancıma göre öçögrenir bence
Hayır öyle bir şey olmaz. İngilizceui de kendisi bir yaşa gelince öğrenseydi. Çok yanlış düşünüyorsun. Suyu akışına bırakırsan bir sağa bir sola gider. Kızın saçma sapan din sandığı şeylere takılır
iyi bir eş misin
Sosyal olması iyi