Ben kötü bir anne miyim?

2 erkek çocuğum var 5 - 9 yaşlarında ve gerçekten 27 yaşında 47 gibi duruyorum beni 20 yıl yaşlandırdılar havalar sıcak olduğu için sokak çocuk kaynıyor benimkiler de haliyle dışarıya çıkmak istiyorlar bende havalar ısındığından beri gönderiyorum. Küçük oğlum dışardaki çocuklardan duymuş olacak ki bi kaç küfür öğrenmiş ve abisine etmiş abisi de bunu dövmüş. Bu zaten sürekli olan bişey sürekli atışırlar evin içinde hep bi kaos saldırganlık şiddete eğilim (büyük oğlum babası bana şiddet uygularken çok şahit oldu ) ordan kalan bi travma olduğunu düşünüyorum ve psikolojik destek aldırıcam. Her neyse ben bu küfürden çıkan kavgalarından sonra cinnet geçirdim büyüğü kardeşini ezdiği için dövdüm, küçüğün de abisine küfür ettiği için ağzına çay kaşığıyla pul biber koydum. İnanın bir çok pedagog takip edip kriz anında nasıl davranmam gerektiğini öğrenmeye bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum ama artık o kadar doldum ki boğazım patlayacak gibi oldu bağırmaktan. Bana nolur bi yol gösterin akıl akıldan üstündür napayım ben?
Ben kötü bir anne miyim?