Güncellemeler
1 yıl
Öldürmeden uzaklaştırmak için ne yapabilirim sevmediği koku ya da yiyecek gibi şeyler
İlaç alıp öldürmek istemiyorum sadece evden uzaklaşmasını istiyorum ne yapabilirim bi ilaç veya sevmediği bi koku var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ilaçlatın
hem ilaç alıp öldürmek istemiyorum diyosun, hrm bi ilaç var mı diyosun. hamam böcekleri haşeredir, istilacıdır, öldürüp kurutmadan kurtulamazsın
Uzaklaştıracak bi ilaç
yok. heleki hmm böceği 🤷♂️
Gel pisi pisi diye çağır parka götürüp bırak.
Ben elime alamam huylanıyorum
İlaçla öldür yos yuva yaparlar
Öldüremem yazık onlarda canlı uzaklaştıracak bişey lazım
Uzaklaştıramazsın öldürmen lazım
İlaçlama şirketi çağır
Ölsünler istemiyorum
Öyle bir yöntem yok maalesef
Sevmediği bi yiyecek koku?
Yok
tabi. kapiyi goster ya da kira ver de
Dua et ve hamam böceklerine doğru üfle
Terlikle vur gitsin en tiksindiğim böcektie ıy
Bas üstüne
😡senin üstüne basıp öldürürler inş
Anaaa pardon ya. Senin hayvantapar olduğunu bilmiyordum. Benim canımı hamam böceğinden değersiz gördüğünü bilsem gelmezdim soruya.
Yapamam, yazık, günah demek yerine benim ölmemi istiyor. Aynı Twitterda çocukları yiyen köpekleri savunan ittaparlardansın. Hadi eyvallah. Allah akıl fikir versin, insan düşmanlarına
Sanada vicdan versin
İnsana "inşallah ölürsün" diyen sen mi vicdanlısın shsjskkskskdsjdjd bugün duyduğum en komik şey bu
İnsan kadar zararlı değiller en azından onların suçu yok kim bilir sen neler yaptın ve bide onları öldürmek istiyorsun
Öldürmek istediğimi söylediğim tek bir ibare bul hesabı silip gideceğim. Ben sadece sana önerdim. Benim evimde olsa peçeteyle alır atarım
Bana peçeteyle al demedin vahşice bas üstüne dedin
Ee basmam, başka bir şey öner demek yerine neden ölmemi için dua ettin?
İnsanlar genelde acımasız çünkü çok az gerçekten insan olan var
Sen de öylesin mesela. Eminim çocukları yiyen köpekleri gördüğün halde köpeğin canını savunuyorsundur