Arkadaşlar beni bu illetten kurtarın nolur bugün yatak odamda iki tane gördüm elektrikli süpürgeye çektirdim çokta büyükler öyle bir koku saldı ki eve anlatamam ne yapacağım süpürge nasıl temizlenir bir de bunlar niye geliyor eve bilgisi olan var mı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar beni bu illetten kurtarın nolur bugün yatak odamda iki tane gördüm elektrikli süpürgeye çektirdim çokta büyükler öyle bir koku saldı ki eve anlatamam ne yapacağım süpürge nasıl temizlenir bir de bunlar niye geliyor eve bilgisi olan var mı
evet çok kötü kokuyorlar. bu havaları sevdikleri için ortaya çıkıyorlarmış hep. hatta gittikleri yerde hemen üreyip sinyal yollayarak arkadaşlarını da çağırıyorlarmış
Cevap
6Cevap
bunların adının osuruk böcekleri olduğunu ve koku saldıklarını bilmiyordum senden duydum çok gördüm zamanında ama hiç koku saldığını görmedimde duymadım da :D
Ay rezalet bir kokusu var
o da arkadaşın hkkındaki yaklaşımın hiç hoş değil, salça olma hayvana
Bu ara bu böcek türlerinde aşırı artış var. Genelde soğuktan kaçmak için eve sığınırlar ve çok hızlı çoğalırlar diğer böcekleri de çağırma özellikleri var
Belediyeye ilaçlat evi olmazsa
öldürmen gerekirdi. istilacı ve çok türeyen türlerden..
Süpürgeye çektirdim şimdi süpürgeyi naısl dökücem diye düşünüyorum
Ağaç varsa ağaçtan geliyordur. Evi ilaçla elma ilacı böceklerden kurtuluş için oldukça iyi
Pislikten ewi temiz tut
Çok titizim aslında her gün siliniyor ev
Osuruk böceği ne ya wgjjf
Evi ilaçlayin.
Şehşr nere
Ankara
Genelde bu Karadeniz bölgesinde var galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?