Raid sıkıp uyusam ne olur?
Hamam böceğinden kurtulmanın yolları nelerdir?
Raid sıkıp uyusam ne olur?
Çok değişik özellikleri olan bir canlı hatta cinsine göre de yapılan ilaçlama değişiyor.. Hangi renkler? Foto falan çektin mi? Genelde herkesin çok memnun kaldığı bir jel var.. Adını tam hatırlamıyorum ama yazarım sonra buraya.. Yalnız o kadar ses çıkaracak kadar büyükler mi ya?
Kolay gelsin öyleyse :D Yalnız böceğin fotosunu çek dediğim gibi onların cinsine göre yapılan ilaçlama değişiyor.. Hatta varsa fotosu atsana merak ettim o kadar büyük.. Bahsettiğim ilacın markası ''bayer'' herkes bundan çok memnun bundan jel şeklinde bir ilaç.. Evde gördüklerini napıyorsun peki onlar çok çabuk ürüyor evde kaldıkları sürede?
tamam eğer görürsem öldürdükten sonra senin için fotograf cekicem😂😂
bizim ilaçlama şirketi geldi, rengini falan sordular, kanalizasyondan gelir siyah renkte olanlar dediler, ''apartmanın giderinde kapak oluyor ama eski binalarda yapılmıyor, sizin binada yok, binaniz eski, yönetime söyleyip yapmanız gerek, eminiz diğer dairelerde de vardır'' dediler.
İşte jel için de gelcekler, geldiklerinde sorcam, umarım 'bayer'dir.
Görünce de napim, sinsice yaklasıp terliği geçiriyorum. Siliyorum yeri ve terliği. Uyuyorum sonra huzursuz bir şekişde :(
Cevap
5Cevap
Uyumadan önce odanı ilaçlı.. Sonra odanı havalandır.
Suriyelilere ait toz ilaç var. Onu böceklerin girdiği yere dök asla bir daha göremezsin.
Her yaz ziyaret ederler bizi bu yaz kac tane görcez bklm
Sinir bozucu. gördüm mu sıkıyom ilacı 😀
Zehirli yemler var sana zarar vermez onları da komple mortingen eder
Inşallah yerler seni 😏
Nerden geldiğini bulsan
Olabilir evde açıkta yemek bulundurma ve sağlam ilaçlat evi ama içeride durma bir 2 gün ayrıl
Yumurtaları vardır o yüzden bir iki defa ilaçlamak şart ama yerleştiği yeri bulmak önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?