Merhaba arkadaşlar baştan söylüyorum gereksiz yorumu olan sorudan derhal çıksın.. Evde kuran öğrenmek istiyorum, küçükken yaz tatillerinde hep cüze geçtim ama bir türlü ilerletemedim evde kendisi öğrenen varsa yorumlarda buluşalım
Evrendeki okunması en basit olan bir kitabı bu kadar zor koşullara sokmanın hesabını Allah bu halden sorumlu olan herkesten soracaktır inanıyorum. Sizler resmen kitaba hakaret ediyorsunuz bunu yaparak
Kur’an bir uyarıcı kitaptır. İnsanlığın doğru yola ulaşmasını sağlayan bir doğru yol rehberidir. Verilen uyarıyı dikkate almak istiyorsan kendi dilinle okuyacaksın. Başka dillerde okuyup duygu tatminkarlığı yapmak için inmedi bu kutsal
Anlamakta zorlanacağın bir dile zaman harcamanı tavsiye etmem... Ruha iyi geldiğini düşünmen sadece etrafındaki insanların sana empoze ettikleri bir duygu
Tabikide öğrenebilirsin YOUTUBE den aç izle araştır hocaları izle ALLAH seni hep böyle güzel yoldan gitmeyi nasip etsin (biz gidemedik başkaları gitsin en azından)🙂
Evet bence YouTubeden ders veren kanallarda var izlersiniz inşallah öğrenirsiniz uygulamalar filanda var diye biliyorum 2 kere öğrendim ikisinide yarım bıraktım ben ve unutum galiba şimdi
Şiir gibi okursan öyle gelir. Dümdüz oku bakalım ben az önce ne okudum dersin. Arapça okumak zaman kaybı. Türkçe mealini oku sonra tesfirine bak. Arapça biliyorsan Arapça oku.