Bi ev arkadaşımız varsi tam bi mal ama sahi mal calar saati kapatamazdi yumurta kiramaz di kendi basina tuvalete gitmesi mucize idi ama oturmus evde kendi basina assembly yani makina dili hani su 0 lar 1 ler sisteme direk hükmetmeye yarayan makinanin ana dili onu çözmüş bilgisayarda hicbir program ihtiyaci olmadan her programi kırabiliyordu oyle tuhaf bi olay adam piyasanib en güvenilir diye satilan muhasebe programinin sifresini 30 saniyede kırdı gözümün önünde ama o. kadar mal di ki arayip firmayi ben bunu kırdım sistemin açığını buldum beni ise alın bile diyemedi
Bilgisayar programcisi 2 arkadas daha varsi evde bu çocuk lise ticaret lisesi ve muhasebe okuyordu. Programci çocuklar liseden programci gelmislerdi aval aval bakakaldilar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yetenek varsa öğrenilebilir bence. Teknik kısmı için videolar izlense kâfi olur gibi
Eğitim aldığım kurumda vardı, kolay değil bence.. eğitim almalısın
Yeteneğin varsa az çok öğrenirsin evde zor birşeye benzemiyor
Kursuna gidiyodum sıkıldım bıraktım evde de ogrenilebilir
Zor. Çünkü Bi'Bilen kişi hatalarını sana söylemeli ki o hataları düzeltebilesin
Ben evde kendi basina assembly ogrenen malı gördüğümden beri hic birseyi imkansiz bulmuyorum
what is mean?
Bi ev arkadaşımız varsi tam bi mal ama sahi mal calar saati kapatamazdi yumurta kiramaz di kendi basina tuvalete gitmesi mucize idi ama oturmus evde kendi basina assembly yani makina dili hani su 0 lar 1 ler sisteme direk hükmetmeye yarayan makinanin ana dili onu çözmüş bilgisayarda hicbir program ihtiyaci olmadan her programi kırabiliyordu oyle tuhaf bi olay adam piyasanib en güvenilir diye satilan muhasebe programinin sifresini 30 saniyede kırdı gözümün önünde ama o. kadar mal di ki arayip firmayi ben bunu kırdım sistemin açığını buldum beni ise alın bile diyemedi
Ahahahah demek adamın yeteneği bunaymış 😂
Allah herkese ayrı yetenek vermiş sonuçta.
Bilgisayar programcisi 2 arkadas daha varsi evde bu çocuk lise ticaret lisesi ve muhasebe okuyordu. Programci çocuklar liseden programci gelmislerdi aval aval bakakaldilar
Yani bence mümkün sen yaparsin
Deneyelim bakalım
Videolarla öğrenmeye çalış :)
Eğer mevcutsa mantıklı 👍🏻👍🏻
Yazmayı bilmiyorum desem yeri var 🙂
Zor ama imkansız değil 🥳
İmkansız ama zor degil 😂😂😂
Beynim yandı doğrusu bu mu jsjsj🤣
😂😂😂😂
Kaligrafi anaların elleri altındadır
Derken?
Bi müzehheb kaligrafi de bilir diye düşündüm.
İkisi farklı alanlar.
Biri kalemi ustalıkla kullanıp yazı yazıyor, diğeri fırçayı ustalıkla kullanıp yeni bir desen oluşturuyor.
Aynı mantık aslında. Çok uzak değil.
Ama değil.
Ben de zaten hiç biri değilim 🤦♂️
Ben de.
Ama bi aralar rika nesih yazmıştım ya da sülüs müydü ne
Ne güzel
Zor gibi
Zor sanırım
Zor gibi ya
Basittir bence
Ne işe yarayacak ki