Kocam, yeni doğmuş bebeğimi ve beni terkedip gitti.

2 senedir evli olduğum eşim beni terketti. Bebeğimiz 20 günlükken çekti kapıyı giti...4 haftadır ne arıyor ne soruyor ben birkaç kere yazdım faceden ama soğuk cevap verdi...tartışma nedenimiz onun ailesini yanına taşınma isteği ama ben bunu kabul edemem. istenmeyen gelinim her fırsatta beni eziyorlar hayatıma karışıyorlar. ailesinin yanına giti onlar da onu kafasını dinlesin diye 3 hafta izine yolladılar. beni yerle bir edip gitti daha bebeğimizin 40 çıkmadan...

Maddi yönden de çok sıkıntıya girdim kira taksitler vs hepsi benim hesabımdan gidiyor ve ödemek zorundayım. doğum izinine girdiğim için de hicbir yerden gelirim yok, beş kuruş bırakmadan giti.

En son faceden yazdığımda ne olucak halimiz diye sormuştum, o da ben sana dedim herşeyi bırak gel bizim buraya yeni bir başlangıç yapalım seni ve oğlumu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum yazdı. Ondan beri de haber yok tam 4 hafta oldu bir kere oğlunu görmeye gelmedi.

3 hafta önce yanına çalıştığı yere gittim anlaştık ortayı bulduk evimize geliyorduk ki annesi aradı ve hemen eve kendi evlerine gelmesini söyledi...o da bana söz verdi gidip ailemle konuşacam anlatıcam ve ertesi gün gelicem beraber oğlumuzla tatile gidicez dedi ama gelmedi maalesef!

Sizce ne yapmalıyım? Girdim bir çıkmaza, ne yapacağımı bilmiyorum, çok çaresiz kaldım...

Sizce ne yapmalıyım?
Kocam, yeni doğmuş bebeğimi ve beni terkedip gitti.