Sizin imam olacağınızı bilen bir kız sizinle bu yüzden dalga geçse ne dersiniz
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İmam da olsan baska meslekte mesleğimle dalga geçilmesinden hoşlanmam bana yapılan küçük görme saygısızlık bence bu bi kere
onun mesleği neymiş
Hiçbir mesleği ve hayatta hiçbir başarısı yok inançsız bir insan ne kadar anlatmaya yardımcı olmaya çalışsamda gözleri doğruları görmek istemiyor
O zaman anlatmaya çalışmayacaksın. Senin mesleğin değerli ve güzel. Bende hafızım mesela, hafız oldum bana akrabamın dediği cümle şu oldu. Oldun da ne oldu? Bunu diyen de bir müslüman düşün. O yüzden sen yaşamaya bak, örnek almak isteyen alıyor.
Ve zaten anca böyle hiçbir yere gelememiş insanlar boş boş konuşur başka bir şey yapmaz. Sorsan en seküler onlar bizlerde yobazız 😂
Gerçekten kişi, karakterini çok yansıtıyor ya. Sende öyle birinden kurtul bence. Madem Allah yolundasın, Allah senin karşına daha hayırlılarını çıkartır
Bende hafızım biliyormusun benimde hayatımda bu tarz insanlar çıktı karşıma hep iyilikle yaklaştım allahın rızası için çabaladım ama dediğin gibi hep suçlu olan yobaz olan bizler olduk ne derlerse desinler beni kimse mesleğimden ve inancımdan soğutamaz senin gibi güzel düşünene insanları gördükçe gerçekten mutlu oluyorum
Bende aynı şekilde senin gibi insanları görünce mutlu oluyorum. O yüzden böyle hiçbir vasfı olmayan insanların düşüncelerini umursama. Biliyorum bu durum seni üzüyor, ben çok üzülüyorum ve tesettüre girdiğim zamanlar bile başımdan çekip alan arkadaşlarım olmuştu düşün yani. O yüzden o insanlar umrumda bile değil. Tamam belki bende kazanamayacağım, orasını Allah bilir ama en azından kimseye zararım yok, sadece kendime odaklanıyorum.
Allah yolunda oldukça karşına çok güzel insanlar çıkar merak etme.
Gerçekten çok haklısın şimdiki insanlara baktığım zaman hiçbir şey ve hiçbir inanca saygısı yok önceden insanlar inanmasa bile saygı duyardı içindeki kini nefreti göstermezdi inan yabancı insanlar bile bizim insanımız kadar saygısızlık yapmıyor hergün 5 vakit okunan ezana bile dil uzatıyor sen gerçekten iyi bir insansın düşüncelerin konuşmaların çok güzel ve açıklayıcı allah senden ve senin gibi insanlardan razı olsun
Sende öyle, teşekkür ederim. Sen sadece kendine ve yürüdüğün yola odaklan gerisi gelir. Ben şu an İslami ilimler okuyorum bana da dua edersen sevinirim yarın sınavım var
Tabiki dua ederim inşallah istediğin gibi olur her şey hayatında güzel bir puan alırsın allah yar ve yardımcın olsun ben inanıyorum senin başaracağına 🙂
İnşallahhhhh çok teşekkür ederimm sen imam mısın imam mı olmak istiyorsun
Evet allah nasip ederse imama ya da kuran kursu hocası olmak istiyorum sende benim için dua edersen çok sevinirim
Ederim tabii şu an okuyor musun sınava mı girdin?
Evet bu sene kpss ye giricem inşallah kazanırsam imam olmayı düşünüyorum
heee süper ben üni okuyacaksın zannetmiştim
Kaç yaşındasın
Yok ünüversite okumuyucam
24 yaşındayım
Hee benden büyükmüşsün anladım bence de okuma ben sürünüyorum boş yere beni derste bıraktılar o kadar mutsuzum ki hayattan soğudum ve en başarılı öğrenciydim hoca kendi ağzıyla dedi düşün inşallah kazanırsın ya
Çok teşekkür ederim neden öyle düşünüyorsun daha yaşın genç okursun ne güzel hafızlığında var derslerinide geçersin çalışırsın sınıfın en başarılı öğrencisiymişsin ne güzel maşallah
Çünkü boşa kaldım. 5 dersimiz var sadece 1 tanesi düşük diye kur tekrarı yaptırıyorlar bana o kadar zoruma gitti ki. Sınıftakiler bana ne dedi biliyor musun en çok sen hak etmiştin geçmeyi, neyse olan oldu.
Anladım keşke istediğin gibi olsaydı gerçekten üzüldüm senin için artık tekrardan kaldığın dersleri verir geçersin çalışırsın her zaman emeklerinin karşılığını alırsın sen hiç üzülme sen çalışkan başarılı bir insansın 🙂
İnşallah ya teşekkür ederim yarın sınav var bakalım ne olacak çok sağ ol
Hiç heyecan yapma bende senin için çok dua ediyorum ben gerçekten senin yapacağına inanıyorum fazla geç kalma istersen erkenden yat dinlen sabahta çokça dua eder sınavına girersin ve inşallah emeklerinin karşılığını alırsın
Çokkkk teşekkür ederim Allah razı olsun
Cümlemizden inşallah ne demek 🙂
👍🏻☺️
Nasılsın iyimisn nasıl geçti sınavın inşallah güzel geçmiştir
ilk sınavım çok güzel geçti, o baya etkiliyordu yani 90 üstü bekliyorum inşallah gelir.
Diğer sınavım kötü geçti çünkü dinleme sınavı oluyoruz biz ve ben fark etmemişim orayı o yüzden orayı sallayarak yaptım. Hoca sen yaparsın dikkatli oku dedi de bilmiyorum artık bakalım.
Gerçekten çok sevindim 90 üstü bekliyorsan çok güzel bende çokça dua ettim sana diğeri içinde sağlık olsun artık birdahakine çalışıp başarırsın benimde dediğim gibi sen başarılı bir insansın her zaman kendine güvenmen lazım bak hocandan senin ne kadar çalışkan olduğunu biliyor inşallah tam puan alırsın 🙂
teşekkür ederim gerçekten ya, çok çok sağ ol. Zaten başarılı öğrenciler arasındayım hatta sınıftakiler hocam bunu alın mezun edin diye takılıyorlar 😅 ama işte önemli olan kural gereği kağıtta yazan hayırlısı olsun inşallah çok sağ ol gerçekten duaların için
Ne demek ben teşekkür ederim elimden sadece dua etmek geldiği için çokça dua ettim ve seninde böyle emeklerinin karşılığını aldığını görmek beni çok mutlu ediyor herzaman senin için hayırlısı olsun sohbetin muhabbetin gerçekten iyi bir insan olduğunu gösteriyor sana herzaman birinci olmak başarmak yakışır 🙂
Allah razı olsun çok teşekkür ederim cidden inşallah geçerim de bitiririm şu hazırlığı çok sağ ol. Kaldığım için çok üzülmüştüm çünkü beni üzen daha çok hocalarım olmuştu, şaşırdılar baya falan. Senin kağıdını 3 kere okudum emin olmak ve fazla puan vermek için bile dedi hocam o yüzden başarısız olmak beni çok üzmüştü ama insan gerçekten kaybedince anlıyor, kıymet. Bende bu sefer cidden her şeyi kadere bırakma kararı aldım sadece çaba gösterip yaşıyorum en iyisi de böyle olmak gerçekten.
Tekrardan duaların için çok sağ ol
Gerçekten kendin için en doğru kararı almışsın biz elimizden geldiği kadar çalışırız çabalarız gerisini Allaha bırakırız oda bizlerin emeklerini zayi etmez sende çok çalıştın ve emeklerinin karşılığını aldın çok şükür inşallah çok güzel yerlere geleceğinden hiç şüphem yok önemli olan niyetimiz o güzel olduktan sonra yaşantımızda hayatımızda güzel oluyor
Evet haklısın sende inşallah sınavında başarılı olursun ve güzel yerlere gelirsin bende dua edeceğim sana teşekkür ederim
Çok ihtiyacım var senin dualarına bende senin için allahtan hep en iyilerini istiyeceğim sende inşallah hep güzel yerlere gelirsin emeklerinin karşılığını hep alırsın bende çok teşekkür ederim
ne demekkk ederiz tabii ☺️🤜🏻🤛🏻
Allah razı olsun çok sağol
Hepimizden razı olsunn
İnşallah 🙂🌼
😊🤜🏻🤛🏻
İyi yapmış
Neden
Toprağın altına girincede inşallah gerçekleri anlarsınız ama iş işten geçer