Alkol içmesini istemiyorum ben mi abartıyorum?

Öncelikle hepinize merhabalar 8 yıllık evliyim 2 çocuğumuz var eşimle evlenmeden önce alkol içip içmediğim sormuştum oda bana benim için çok önemli değil arada içerim istemiyorsan içmem demişti bende istemediğimi söylemiştim alkol benim hassas konum cocuklugumla ilgili vs kötü anılar çok karşıyım kendimi bu konuda yenemiyorum konuya gelecek olursak eşim ve arkadaşları karı koca onlarda gezmeye gittik 1 günlüğüne farklı bir sehire arkadaşının eşi kız içmek istediğini söyledi şakayla karışık bende istemediğimi söyledim eşimi içmiyor biliyorum tabi ben sonra eşim ordan hemen sor bakayım içtiğimi hiç anlıyormuymuş dedi meğersem adam beni ayakta uyutmus içiyormuş arada bende hiç içmez diye kocamı över gezerim falan başımdan kaynar sular döküldü belli etmedim orada ama eve gelince tartıştık ben sana yemin etmedim ki içmem diye diyor gerikafalısın diyor vs. Onlar yine şakaya getirip yine dediler eşim tekelin önünde durdu ben yine bisiler söyledim benim moralim bozulunca arkadaşları aldırmadılar alkol geri ama benim gözümde bitti yani istemedigimi bile bile beni takmiyor onlar istediği için tekel e duruyor o kadar kızgınım ki içimi nefret kapladı bir anda yüzüne bakmıyorum ikimiz de konuşmuyoruz şu an aptal yerine konmayi hazmedemiyorum kızdığım için dememiş kızmasam içtiğini bilirmişim suçlu benmişim bende evlenmeden önce dedim ben sana bu konuda takıntılı olduğumu benimle evlenmeseydin dedim ayrıca şunu da belirteyim ben tesettürlü biriyim başımı kapatıp elime alkol almayı kendime yakiştirmam ve yanımda içmek isteyen kızda tesettürlü yani ondan da hızla soğudum ve uzaklaştim görüşlerinizi merak ediyorum sorun bende mi onda mı sonumuz ne olur bilemiyorum içtiği sürece benimle mutlu olamayacağı kesin... uzun oldu kusura bakmayin
Alkol içmesini istemiyorum ben mi abartıyorum?