Güncellemeler
1 yıl
Asurlular. Ve. 5000 yil? Sonradan onlara. Kurt ismi. verilmis. Orada bulunan diger arkadasda ona soyle bir soru sordu? " Turk kelimesini tersten okursan. Kurt oluyor dedi? Bu iki arkadasda beni sasirtti?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yili bilmem ama tarih boyunca kurtler ayni yerinde idi. Yuzune bkarak soylemesi digru oldugunu ispatlar. Dedelerimiz hepsi burada idi osmanli doneminden beri.
O aslinda biz. Bu topraklarin Asil sahibiyizi. bana soylemis oldu?
Zaten asil yerlisiyiz yani
Bu. Sahibiyizden Cok daha ileri ve guzel bir adlandirma olmus. " Zaten. Asil yerlisiyiz" bu soze hayir denmez denemez.. ( inkar, a. doner. karsi. gorusler himm? dusundurucu gercekten..)
Kürtler bu toprağın asıl sahipleridir ✌️✌️💚💛
5000 yil cok uzun. Ve Asuri dendigi dogru mu acaba?
Evet doğrudur biz Kürtler sizden üstünüz
Asuri dendigi de dogru mu? ( Bunu soyleyen bir. Kurt )
Doğrudur
Kürt türk kardeştir ayrım yapan kürttür
ilk defa duydum hic dusunmemistim. Turk kelimesi dort harfli ve Kurt kelimeside dort harfli. Tersten okuyunca. Birbiririn anlamina geliyor bu dort harf. Garip? Ortadoguda hic. Bir halk isminden yok bu benzerlik?
Olsa ne olmasa ne
Aslinda dogru onemli olan ekmek... Yillar evvel Rahmetli. bir Kurt olan Selahattin abimin ekmegini yemistim
Allah razi olsun nur icinde yatsin.. Dogru.. Olsa ne? Olmasa ne? Turk olsaydi daha farkli mi Rahmetli anacaktim? Ayni. olacakti hislerim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!