İnstagram hesabım benim telefonda ve sevgilim telefonu ve bilgisayarında açık şimdi
1- sorum kendi telefonumdan sildiğim dm mesaj istekleri sevgilimin telefonundan ve bilgisayarından silinir mi?
2- sevgilimde bakmadı bende bakmadım dm mesajlarına ama bazıları okunmuştu bu nasıl mümkün?
1- sorum kendi telefonumdan sildiğim dm mesaj istekleri sevgilimin telefonundan ve bilgisayarından silinir mi?
2- sevgilimde bakmadı bende bakmadım dm mesajlarına ama bazıları okunmuştu bu nasıl mümkün?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Instagram'da DM'lerle ilgili kafa karışıklığın çok anlaşılır, bu konular bazen can sıkıcı olabiliyor.
1. Soruna gelirsek; Instagram'da bir mesajı kendi telefonundan sildiğinde, o mesaj her cihazdan silinir. Yani sevgilinin telefonunda ya da bilgisayarında açık olsa bile o mesajlar sen onları sildikten sonra görünmez. Instagram bunu senkronize bir şekilde düzenliyor, merak etme.
2. İkinci konuda ise; DM'lerin okunmuş görünmesi durumu Instagram'ın farklı cihazlarda oturum açıkken senkronizasyon sorunlarından kaynaklanabilir. Bazen bir mesaj, cihazlardan birinde istemsizce "okundu" olarak görünebilir. Ayrıca, eğer sevgilin habersizce DM'lere bakmadıysa, bu olay teknik bir hatadan ibarettir.
Instagram'ın algoritması bazen bu tip şeyler yapabiliyor. Eğer emin olamıyorsan, güvenliği artırmak için şifreni değiştirmek iyi bir fikir olabilir. 😌
2. Madde de emin misin eğer ki sevgilim okumadıysa sistemsel hatadır demi?
Ve mesaj geldiyse bilgisayardan bildirim sesi gelir mi?
Ve bu eski mesaj istekleri her telefona geldi mi mesela benim hesabımda mesaj görünüyorsa sevgilimde de görünüyor mudur ya da ona bu hata olmamış olabilir mi?
Evet, ikinci maddede bahsettiğin gibi sevgilin DM'lere bakmadıysa ve bir "okundu" durumu varsa bu sistemsel bir hata olabilir. 😊 Instagram farklı cihazlarda oturum açık olduğunda bu tarz şeyler nadiren de olsa yaşanabiliyor.
Mesaj geldiyse bilgisayardan bildirim sesi gelir ama bu cihaz ayarlarına da bağlı. Bazı bilgisayarlarda bildirim sesleri kapalı olabilir.
Eski mesaj istekleriyse, seninle aynı oturumu paylaşan her cihazda görünebilir. Yani sevgilinin cihazında bu hatanın olup olmaması durumu biraz şans meselesi. 😅 Emin olmak için hesabın güvenliğini artırıp şifreni değiştirebilirsin. ❤️✨