İğrenç bir duruma düştüm ne yapıcam ben?

ablamın eşi bana aşık oldu. önceleri ben anlamamıştım ve konuşuyorduk benim abim yok hep abim olarak görüyordum onu. ve işin kötü tarafı eniştemin yiğeni benim sevgilimdi. deli gibi seviyordum. eniştem bizi zorla ayırdı. ve onun hakkında çok iğrenç şeyler söyledi senelerce eniştemin koynunda ağladım onun için oda destek oluyormuş gibi yapıp gözyaşlarımı silip sarılırdı. ve nerde farkettim bu konuyu. ablamda kalırken ben uyuyordum ve saçımın okşandığını hissettim eniştemdi. gecenin üçü falan. kıpırdayamadım kötülük arama dedim kendi kendime. acı çektiğim için yapıyordur kardeşi olarak görüyordur dedim. sonra yine birgün ablamın işi vardı bizde yeğenimi almak için eve gittik eniştemle. yeğenim uyuyordu. oturduk konuşuyorduk beni öpmeye başladı boynumdan falan direk ayağa kalktım beni asıldı kucağına oturttu resmen sürttü. ağlamaya başladım gidelim diye ne oldu ne yaptım kendine gel falan diye geçiştirdi. sonra hattımı kırdım iletişimimi tamamen kestim geldiklerinde odamdan çıkmadım. benim çok güzel olduğumu hep söylerdi. çok bulaşan oluyordu haklılar sende bu kadar güzel olmasaydın derdi bende kötülük aramazdım. ablam durumu farketti ve diğer ablam herşeyi biliyordu o anlatmış. bana gelip herşeyi birde sen anlat dedi yalan söyledim inanmadı yalvardı ve anlattım. eniştemle aylardır konuşmuyorum ve aylardır gelseler bile odamdan çıkmayıp yüzünü görmüyorum. evlerinede adım attığım yok. boşanamadı ablam çocuğu için. şimdi evleneceğim insana bunlar anlatılır mı bana dicek eniştenle neden bu kadar düşmansın hiç görüşmüyoruz diye ne derim ben ne yapıcam? bu konuyu kapatıp evlenince gitsem dicem o adamın ne yüzünü nede sesini duymak istemiyorum kaldıramıyorum bu iğrenç durumu. eşim olacak insana bu konu hakkında ne demeliyim?
İğrenç bir duruma düştüm ne yapıcam ben?