Temizlik hastasıyım aslında benim sülalem öyle aşırı titiziz ama abimin imam nikahlı eşi çooookkk kirli yani pis ama karekteri biraz iyi ve bugün ayrıldılar , eşi ailesinin yanına gitmek için yola çıktı , sonra beni affet diye abimi aradı abimde affetti ama konu temizlik bile değildi
ama anlamıyorum bir insan nasıl pis olabilir? Altlı üstlü kalıyoruz benim evim çıla çekilmiş gibi parlıyor , onun ise iğrenç halde?
bu arada temizlik bimiyordu geldiğinde ve annesinin evini 2 defa devlet kapatmıştı?
bipolar olarak beynim basmıyor?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dipköşe temizlik ne kadar
Hiç yapmıyor koltuk altı leş
Hiç birler yapmıyor ekmek kuran çarpsın. Annem e diyorum, anne Emre’yle ciddi olursam ne olacak
Diyor o zaman temizlikçi tutarız anlamaz ailesi yani o derece
Bir oku üfle belki kendine gelir, musallatlılarda öyle aşırı aşırı pasaklılık oluyor
Pasaklı değil leş içinde her yer ama her yer türeyecek yer bile yok
Benim kıyafet hastalığım var evim küçük eşyam zar zor sığıyor ama bu başka bir olay ama onun ki imanla alakalı değil mi?
Hani şöyle temizlik imanın yarısı değil mi?
Kıyafet hastalığım da bipolar dan oldu ve sevdiğim beni beğensin diye biraz abarttım zamanında ama yemin ederim evim hergün pırıl pırıl parlıyor
Kendisi en iyi arkadaşım olabilecekti ama içim bulanıyor artık
Evet belliki senin bipolarda baya üst seviyede, temizlik imanın yarısı ve musallata uğrayanlar pislik içinde yaşarlar ona göre ne yapman gerektiğini araştır
bilmiyorum ona canımızı veriyoruz ama hiç haketmiyor üstelik abim gece yani tüm gece çalışıyor ona ekmek yemek bile yapmıyor
Bak eğerki psikiyatrik rahatsızlığı yoksa ya büyü vardır ya da musallat bunlar zaman geçtikçe dahada ağır sonuç verirler tıpkı diğer sağlıksal durumlar gibi erken teşhis önemli. İşini iyi yapan bir bayan bulun bakım vs yapsın.
*metafizik bakım
Kafayı yiycem. Balkonu yine su bastı ve kirli ama oradan bir kamyon eşyasını ben çöpe attim ama hüngür hüngür ağladı, annem 4 yıl içinde bir defa camları sildi ama yine aynı.. heleki yatak odası kokuyor ve iğrenç üstü bir halde tüm ev gibi
Galiba abim ya acıyor ya da seviyor 3 nişan attı abim de ilk eşi galiba
Anladım olayı sen şuanki kendi güdümünden çıktığın zaman dediğimi yap.
tamam
Senden her eve bitane lazim pasta cilaci
Beynim almıyor yemin ederim kusacağız ailece
Ben her 2 gün kiliflari carsaflari degistirmesem yatamam
Ben camı bile temizlemek için can atıyorum ama annem 2 hafta sonra gelecek ve beni bekle dedi zor sabrediyorum , sırf bir iki leke var diye, hata içimden yapmak da geliyor belki yarin sileceğim ama o ne yapıyor 4 yıl oldu bir defa bizim zorumuzla ağlaya ağlaya lambaları perdeleri yıkadı, ona da annem yardım etti
Aynen
Yok cam perde konularina girmeyi sevmiyom ama ben havlu ütülüyorum görüntü hoşuma gidiyor diye 🤣
Sabırlı ol
Ama böyle bir kir yok? Her yer yağlı pis yerler leş gibi, tuvalet 🚾.. içinde her yer
Onun hayatı
Allahım birde kapandı
Takip et
Yok abi sağol
Neden