Takipten çıkarsan iyi olur Sadece cümleyi bir mala anlatmaya çalıştım herhalde burada bir kaba dayı aile kelimesinden zerre anlamıyor tek derdi para uğruna bir karı almak olanın cinsellikten başka bir meziyeti yoktur sanırım seni böldüm
@Dreplyqwert Bu beni onaylıyor. Zira psikopatlar asla kendilerini hatalı görmez. Empati yetenekleri yoktur. Ama bunu kabullenmen iyileşmekte olduğunu gösteriyor.
@Dreplyqwert Hatalarını bile bile dik durmak.. Analizimiz kararlılık içinde devam ediyor ve her cümlende aynı sonuca ulaşmaya devam ediyorum. Kendisini asla yargılamayan, doğru ve yanlış ayırt etmeden haklılığını savunan bir kadın. Zor kadın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zengin bir erkeğin tek karısı olmayı dene.
O nasıl olucak
Zengin birinin tek karısı asla olmaz bence
Zengin kadının da tek kocası olmaz o zaman :)
Ben olur demedim zaten, ayrıca ne alaka?
Düşünüyorum. Bu kız neyin hayalini kuruyor diye :)
Koca istemiyorum
Aile konusunda da yapacak bi şey yok
En iyisi kendimi öl... dürmek
@Dreplyqwert Sen onun avukatı mısın? Belki başka şeyler istiyordur.
Sen ölme... Onlar ölsün.
Takipten çıkarsan iyi olur
Sadece cümleyi bir mala anlatmaya çalıştım herhalde burada bir kaba dayı aile kelimesinden zerre anlamıyor tek derdi para uğruna bir karı almak olanın cinsellikten başka bir meziyeti yoktur sanırım seni böldüm
@Dreplyqwert Olmaz o dediğin. Cümlelerin arasına nokta, virgül koymalısın. Karışıyor.
Aklı olan bir tamamı anlayacak kapasitededir
@Dreplyqwert Belki de kendi aklımdan şüphem yok ama senin aklını ölçüyorumdur ;)
O seviyeye gelmek için erken
Sen o adam değildin
@Dreplyqwert Geçmiş zaman kullanman, bilinçli mi yoksa yazım hatası mı? Bilinçli ise geçmişten bir hatıramız var demektir ;)
Değildin hiç varolmadığın anlamına geliyor sadece özelliği yok
@Dreplyqwert Yazım hatası, diyemedin. Hataların kabullenmeyen bir kadınla karşı karşıyayım demek ki ;)
Benim en büyük hatam sadece bir
psikopat olmamdı
@Dreplyqwert Bu beni onaylıyor. Zira psikopatlar asla kendilerini hatalı görmez. Empati yetenekleri yoktur. Ama bunu kabullenmen iyileşmekte olduğunu gösteriyor.
Hayır dostum bu demek olur ki öfkenin bana yaptırdıklarını seviyorum ve günahlarım baş tacıdır
@Dreplyqwert Hatalarını bile bile dik durmak.. Analizimiz kararlılık içinde devam ediyor ve her cümlende aynı sonuca ulaşmaya devam ediyorum. Kendisini asla yargılamayan, doğru ve yanlış ayırt etmeden haklılığını savunan bir kadın. Zor kadın.
İmkansız kadın
@Dreplyqwert İsteyen erkek için imkansız yoktur. Bu ifaden sadece düşündüğümden daha zor olduğunu gösterir.
Ama erkekleri vaz geçirmek benim yüzüğümü çıkarmam kadar kolay onlara her zaman derim zaten söz verme dayanamazsın
Bir kalbim yok
@Dreplyqwert Kalpsiz bir kadına en uygun erkek materyalist yaşam tarzını benimsemiş erkektir. Bu da bana uyar.
Yalnız bana uygun erkek yoktur
@Dreplyqwert O halde sen erkeğe uyarsın ve sorun çözülür ;)
Çözülmesi gereken bir olay yok uymak bana göre değil aykırı yaşarım
Erkekler olmak zorunda değil hayatımda
@Dreplyqwert Hayatının tamamını sen planlayamazsın. Dış etkileri göz ardı etme. Mesela bir erkeğin hayatının akşını değiştirme ihtimalini.
Utanmadan yazmış bende dış etkileri yok ederim olur biter
Guzel hayalmis
boş ver napcan zengin olup boş şeyler
Sugar daddy bul sende
Rahat mı ederdi sanki
Sugar daddy cinsellik isteyecek, ben kendimi kullandırtmam
Helal
Bu kollandırma değil tamamen zevk meselesi.
Zengin koca bulcan o zmaan
Umarım parayı bulursun
Amin inşallah siz de bulursunuz
Nerde?
Allah belasını versin bu hayatın da insanların da
Herkes sürünsün sen zengin yaşa, ne güzel İstanbul lan o öyle :d
N'olacaktı
Keşkeeeeee
zengin koca bul