Sizce bu çocuk arkadaşımı seviyor mu?

Yakın bir kız arkadaşım var birde bir çocuk var bu çocuk arkadaşıma çocukluğundan beri aşık gibi davranıyor aynı zamanda davranmıyor gibi de arkadaşımın ona karşı bir duygusu yok çocuk arkadaşımı benden kıskanıyor sürekli iftiralar atıp beni arkadaşıma arkadaşımı bana kötülüyor ben ortamda varken arkadaşıma biraz çekinerek yaklaşıyor sanırım benim arkadaşıma karşı olan duygularını fark ettiğimi anladı arkadaşıma söylerim diye endişeleniyor ben yokken bayağı arkadaşıma yürüyor birisi geçen arkadaşım ortamdayken sevinenler elini kaldırsın demiş bu da el kaldırmış birde geçenlerde ben arkadaşımdan izin alıp telefon numarasını çocuğa verdim aldı ama yazmadı arkadaşım da başkasından çocuğun numarasını aldı çocuk da sen benim numaramı nereden buldun seni ben eklemedim falan demiş böyle bunlar konuşmuşlar işte bir şey olduğu zaman da hep arkadaşımı savunuyor başka bir erkekten bahsedince yüzü düşüyor yine de arkadaşım benden hoşlanıp hoşlanmadığı konusunda emin olamıyorum bir iyi bir kötü davranıyor açılmadı da diyor sizce bu çocuk arkadaşımı seviyor mu
Sizce bu çocuk arkadaşımı seviyor mu?