Ayrılma eşiğine geldim geri çevirdi. Çok mu üstüne gitmişim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Ayrılma eşiğine geldim geri çevirdi. Çok mu üstüne gitmişim
Selamlar,
Bu kadar uzun uzun duygularını ifade edip, kendini açıklama zorunda hissettiğine göre bence kesinlikle seviyor. Çünkü yazdıkların ben bu anlama çıkardım. Senden bir ışık ve bir ümit bekliyor. Belki de tutunacak bir dal arıyor. Tabi bazı şeyler yaşanmadan net bir şey söylemek doğru olmaz. Bunu ancak sen anlayabilirsin bu aşamada.
Bana böyle erkekler nedense oldum olası hiç samimi gelmiyor neden bilmiyorum bana göre erkeğin bir duruşu olmalı bu kadar laf işittikten sonra üzerine bu kadar gitmemeli bir kızın ve dediğim gibi genelde böyle sözler havada kalıyor muhtemelen gelip geçici bir şey olduğunu düşünüyorum ben onun sana olan ilgisinin O yüzden kendini çok kaptırma yani haftaya sana böyle sözler söylemezse çok şaşırma çünkü samimi gelmiyor bana en azından
Bir de orada rahatça konuşabildiğim birini bulmuşum neden kaybedeyim tarzı bir şey söylemiş yani o seni istemiyor aslında seninle rahat konuşabildiği için seni istiyor aslında başka seçenek olmadığı için biraz sana mecbur kalıyor senin gibi başkalarıyla da konuşabilse demek ki onlara da gidecek böyle şeyler söyleyip onları da isteyecek
Sondaki dediklerin benimde aklıma geldi
Hem umursamıyorsun hem çokmunüstüne gitmişim diyorsun sen ne istiyorsun zaten senin kararın belli değilki çocukta soruyor sana ne yapayım diyor sen hala mıy mıy ediyorsun. Net olun kardeşim insanları oyalamayın gitmek istiyorsan git kalacaksanda tripler atma bir ilişkiyide düzgün yaşayın.
İlişkiye başlamaktan çekiniyorum ama bir yandan da olsun istiyorum
Kararsız kadın...
O halde karar verip duruşunu göster. Çoğu erkek karar vermeyen kadından hoşlanmaz. Eğer o sana düşkün değilse kısa zamanda gidecektir.
Cevap
9Cevap
Geri çekiyorsa bile ilgisi vardır
Sevmiyor.
Benden hoşlanan çocuklarının burnundan getirim diyen saygısız ve sıkıntılı birine bunları yazdigi için haklısın bence de çocuğun kendisine saygısı yok.
Böyle duvar örersen olup olmayacağını anlayamazsın. Şans vermelisin
Şanstan sonra vazgecersem çok üzülmez mi
Olmazsa o da görür zaten olmayacağını. Ama sende az da olsa bı etkilenme yoksa sırf kabul etmek için edeceksen onu zaten yapma.
Özelden konuşabilir miyiz
Ok
Takipler misin knk mesaj atayım ya da sen bana at y ile başlıyor
" Benden hoşlanan çocuklarının burnundan getirim"
Nedir bu şaka falan mı?
Seviyor diyemem ama sana değer verdiği kesin sen de net olsan, ne istediğini bilsen çok iyi olur böyle yaparak onu kendinden soğutursun
aga değişmeyen gerçek var kadına yalvarırsan üzülürsün. istemiyosa yol vericeksin böyle erkeklere harbi acıyorum
Ya ne güzel nazını çekip sayfa sayfa mesaj atıyor ben böyle birini bulamadım 😕
Öyle mi sencede
Boşuna bekletme çocuğu. Seni de anlıyorum, kişinin kendine saygısı olmalı. Sizin bu ilişki yürümez.
Senden hoşlanıyor bence şans ver seviyor belli
Evet seninle konuşmak istiyor sevmediği biri olsa neden istesin hoşlanıyor senden.
Tc kızı belirsizlikten çıkarsan erkekten de net cevabı alırsın.
Aman çıkmasın sonra da aptal triplere girsin erkeği bezdirsin
Net ol net hem çocuğu tersleyip üstüne böyle demen garip çocuğa üzüldüm umarım kendine düzgün birini bulur
Bunu ancak zamanla sen anlayabilirsin, şu an için olay sende ama çocukta da kendine güven yok gibi
Bu kadar da gurursuz olunmaz ki
Çabalıyor benim için
Tamam orası öylede
kendine biraz saygı göster de ona
Ne alaka
Flort mu asamasındasınız daha
Sizlere yüz verdikçe bizler yıpranıyoruz
Sonuna kadar okumayan ben çok uzun valla😂😂
😂😂
Nasıl böyle olabiliyorsun ya taktik ver
Ahahaha ne manada knk
Ayrılma eşiğine nasıl getirdin
İlişkiye hazır hissetmiyorum bir anda öyle ayrılmak istiyorum
Benim en başından beri düşüncem olumsuzdu onun da tam tersi hep ilişkiye çevirmek istedi göz ardı etti söylediklerimi. İlişkimiz varmış gibi davranıyor ve benim de ona karşı bir şeyler hissettiğimi düşünüyor. Ben de flörtten ileri gitmek istemiyorum ama artık sıkılmaya başladım. Geç ve az cevap veriyorum kendisi de farkında ama ne diyeceğimi bilmiyorum kaç kere denedim ama anlamıyor.
Gizliden çıkar mısın konuşmamiz gereken mevzular var
Soruyu beğeniyorum yazarsın
ilişkiniz yürümez ama çocugun gönlü sende gibi
Neden yürümez
Bi şansı hak ediyo
Vermek istiyorum ama sonra bırakırsam daha çok üzülür diye baslamasam mi diyorum
Hoşlanıyo
Gerçekten mi
Kalbinin sesini dinle...
Galiba
Sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?