Bu çocuk sever mi?

çevresi çok olan biri gitar çalıyor şarkı söylüyor her gün arkadaşlarıyla farklı farklı yerlerde aramızda 675 km var en erken 2 sene sonra buluşabiliriz. ara ara telefonda konuşuyoruz flört olmayı denedik ama arkadaş olarak konuştuğumuz için samimi olmadı muhabbet bile dönmüyordu ben olmuyor deyip arkadaş kalalım dedim. o zamandan beri de konuşmuyoruz telefonda arada naber nasılsın diye mesajla falan. ama çok seviyorum sürekli konuşasım geliyor yazamıyorum arayamıyorum. üstelik 4 ay öncesine kadar sevdiği daha doğrusu unutamadığı biri varmış bilmiyorum hisleri hala devam ediyor mu. ama ben o kadar tanıdığı kişi varken beni sevebilir mi diye çok düşünüyorum. çocukluğundan beri farklı olmaya çalışmış çevresindekilerden ama ben öyle sıradan biriyim. çevrem de yok hayatıma giren özel kişilerdendi. onun için öyle olmadığıma eminim. flört olmayı o istemişti 1.5-2 ay önce ama o kızı unutmak için denemek mi istedi bilmiyorum çevresinde de o kadar güzel kız varken benimle güzel olduğum için flört etmek istemesi veya hoşlandıysa hoşlanması saçma geldi bana. zaten sıradan biriyim ve tek ortak noktamız müzik zevkimiz bilmiyorum yani kafam çok karışık. ama onunla ilgili şeyleri sildikçe ya da unuttukça yenilerini oluşturmak için yazmak aramak istiyorum. ve çoğu hoşlantımda ben hep umutlu olurum bu çok imkansız ve diğerlerine göre daha yoğun geliyor. ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok. unutmaya çalışıyorum ama kafamdan kahkahası sesi gülüşü çıkmıyor. yardım edin bana.
Bu çocuk sever mi?