Hoşlandığım çocuk arkadaşımdan hoşlanıyor?

Buraya büyüklerimden akıl almak için hesap açtım ve ilk defa yazıyorum kullandığım bir site değil. Sınıfım yeni, haliyle tanımadığım çok insan var, içlerinden bir çocuk haftalardır dikkatimi çekmemesine rağmen kursta en yakın arkadaşım (adı Fatma olsun) Fatma ile bir diyaloğa girdiğinde fark ettim onu. Arkadaşım yabancı bunun üzerine konuştular, Fatma triplendi biraz S... li değilim bu arada dedi, bende söylediği şeye ve tavrına güldüm çünkü komikti, sarıldım şakalaşarak. Çocukta efendice, öyle olsa da problem değil gibi bir şey dedi. Orada göz göze geldim çocukla gülerken, o da gülüyordu. O anda ne kadar efendi olduğunu düşündüm, tatlı biriydi. Ertesi gün arkadaşımla aramızda birkaç konuşma geçti ben lafı tam çocuğa bağladım, ne kadar tatlı olduğundan ve onu hoş bulduğumdan bahsedecektim. Bir anda "kanka fark ettin mi o çocukta hep bana bakıyor, göz göze gelip duruyoruz" dedi. Elim ayağım buz kesti, lafım resmen ağzıma tıkılmıştı. Sonrasında çocuğun hareketlerini düşündüm, benim arkamdayken sürekli mızmızlanıp arkadaşıyla yer değiştirip Fatmanın arkasına geçmişti, bunu hatırlayıp daha kötü oldum. Belli etmemek için bütün gün arkadaşıma şakalar yaptım çocukla alakalı ama bir yandan da içim acıdı. Son derslerdeydik, Fatma'nın midesi bulandı, elini yüzünü yıka istersen dedim izin alıp gitti. Bende fırsat bu fırsat diyerek çocuğa bakacaktım, hocayla konuşurken sesi geliyordu o yüzden dönmedim, üstelik ters yerde oturduğundan direkt ona bakarsam belli olurdu. Sonrasında kız sınıfa geldi, ona oturması için yol verirken çocuk kafasını bizim tarafa çevirmiş bakıyordu. Ondan başka bakan yoktu üstelik.. Daha birkaç tane böyle detay var açıkçası, aralarına asla girmem ama üzülmedim de değil şimdi. Üstelik arkadaşımın geçen yıldan beri hoşlandığı bir çocukta vardı ama bana mesaj atmış çocukla ilgili hemen. Ne yapsam bilmiyorum, üstelik arkadaşım bu olaylardan sonra ülkesine gezmeye gittiğinde bir çocuk gördüğünü ve çok beğendiğini ama arkadaşlarına söyleyemediğini, arkadaş grubundan bir diğer kızın gidip çocukla konuşup flört ettiğini anlattı. popiş gibi kaldım dedi, olayı bir anda anlatmaya başladı yani çok alakasızdı o an konuştuğumuz meseleden. Bende ona çok iyi anlıyorum seni dedim. Ama bana hiçbir şey sormadı, daha önce o böyle birkaç olay daha yaşadığından bahsetmişti. Hoşlandığı çocuklar hep en yakın arkadaşlarından hoşlanıyorlardı ve ona "hiç yaşamadım yaşamakta istemiyorum" demiştim. Ona rağmen seni çok iyi anlıyorum dememe hiçbir tepki vermedi. Aklımda bir sürü soru var ne yapacağım? Lütfen akıl verin

Güncellemeler
1 yıl
Çocukla arkadaşça konuşmak istiyorum, arkadaşımdan mı benden mi hoşlandığını öğrenmem lazım. Flört eder gibi değil hem arkadaşım ilgimi anlamasın hemde çocuk, nasıl konuşabilirim?
Hoşlandığım çocuk arkadaşımdan hoşlanıyor?