Sevgilim arkadaşımdan mı hoşlanıyor?

Öncelikle güzel ve mantıklı fikir verecek, izlenimlerini paylaşacak kişiler yorum yaparsa çok sevinirim:) Sevgilim ben ve en yakın arkadaşım inanılmaz yakınız. Sevgilim ve arkadaşım birbirlerine kardeşim der öyle bir yakınız. Birlikte gezip tozarız eğleniriz. Geçenlerde bize çağırdım hep birlikte yemek falan yedik. Markete gidiceklerdi. Sevgilim, sen gelme biz birlikte gideriz dedi beni evde bıraktı. Çok takmadım. Ve Şakalaşırlar hep. Ben çok katılmam gülerim. Sonra Sevgilim erken gitmek zorunda kaldı. Eve gidince bana yazdı "keşke kalsaydım x'le şakalaşırdık" dedi. Arkadaşımla yani. Benimle ilgili gram bişey söylemedi. Bidaha ne zaman gelicek diyip durdu sürekli bilmiyorum dedim. Ona birlikte vakit geçirmek istediğimi söyleyecekken tekrar arkadaşımın ne zaman geleceğini sordu. Bu sefer benim sinirim tepeme çıktı git kendin sor dedim. Dünden beri konuşmuyoruz sizce paranoyaklık mı yapıyorum? Arkadaşımla ilgili bir şüphem yok o benim ailem gibidir ama sevgilimin tavırlarından rahatsız oldum
Sevgilim arkadaşımdan mı hoşlanıyor?