Sevgilim arkadaşımdan mı hoşlanıyor?

3 aylık sevgilimi en yakın arkadaşlarımdan biriyle tanıştırdım.ilk başta sevgilim bana en yakın arkadaşlarından birisinin numarasını ver senle ilgili birşey olunca ona sorarım dedi neyse verdim sormuş etmiş burada sıkıntı yok.bir ay sonra falan bunlar tanıştılar.Benim arkadaşımı sevgilimin bir arkadaşına ayarlycaktık.konuştular ettiler vs.bizde yanlarındayız birkaç kes beraber buluştuk 4ümüz zaman geçirdik.Kafama takılan kısım şu.sevgilim benim arkadaşımdan mesaj beklıyor sürekli mesaj atmayınca kıza trip yapıyor.kız bu durumdan şikayetçi ya ben ona niye sürekli mesaj atayım ki diyor.ama sevgilim surat yapıyor kızıyor ediyormuş ona.bende ona söyledim rahat bırak kızı dye.bizi unuttu ya diyor unutsun sürekli mesaj atmak zorunda değil dedim.en son geçen akşam yine 4ümüz buluştuk.beni otobüse bindircekler arkadaşımıda tramvaya.sevgilime diyorum sen benle kal o ikisi yanlız kalmış olur hem konuşurlar onlar tramvaya gitsin.yok diyor gitmesinler.surat yapıyor.seni otobüse bırakalım ben yolda ayrılırım onlardan sonra onlar tramvya gider diyor.ee aynı şey nie izin vermıyor.bilmıyorum yani durum bu yorumlarınız?
Güncellemeler
+1 yıl
kıza kardeşim falan diyor ama ne bileyim.mesaj atmıyor kızıyor diye artık benim arkadaşımlada konuşmuyor.kızla yani
Sevgilim arkadaşımdan mı hoşlanıyor?