Bana ismimle hitap etti, vazgeçelim o zaman dedim ne yapacağım?

Arkadaşlar selam, ben geçen arkadaşlarımla takıldığım bir mekanda bir cocukla çok iyi anlasabilecegimi hissettim. Böyle şeyleri hissederim ve senede bir veya iki kere olur. HER NEYSE. Sonrasinda zaten ben o mekanın olduğu sokakta takılan biriydim. Tuvaletim geldi. Ben de mekanın tuvaletini kullanmak için O ve arkadaşının yanına giderek tuvalwtinizi kulanabilir miyim dedim. Arkadaşı da asssiri kibar bir şekilde tabii ki dedi. (Arkadaşı bana ilgi duymayacak yönelimde) Ben de tuvaletteyken sürekli çocuğun aklında nasıl kalabilirim diye düşündüm. Ve WC sen çıkınca dedim ki. Benim tuvalwtinizi kullanmama izin verdiğiniz için ben de sizinle bir sırrımı paylaşacağım. Geçen gün arkadaşlarımla burada içerken son birayı almama param yetmeyeceği için ben de sanki tel ile görüşüyor musun gibi yapıp bardagimla masadan kalktım. Ve aşağıdaki tekelden bira alıp bardağını doldurdum. Sonra mekana geri gelip sanki yeni birami iciyormusum gibi davranıp birami içtim. Sonra güldüler keşke bize deseydin biz ikram ederdik vs dediler. HER NEYSE. Sonra. Aradan birkaç gün sonra oraya ikinciye arkilerinle içmeye gittim. Ama beni hatırlatmaları lazım veya hatirliyorlar mi emin olmam lazım diye O'nun arkadaşına geçen gün wcyi kullandigim için sizinle sırrımı mı paylaştım dedim. O da EVET dedi. (Okay) HER NEYSE. Artık biraz da alkolün etkisi ile gözünün İÇİNE bakabiliyorum çocuğunun sipariş verirken. Bı ara teli şarj etme imkanımız var mı dedim o da bana tabii olur dedi. Sonra ADIN NE dedi. Ben mal ve heyecanlı olduğum için düz ismimi merak ediyor dedim. Ve bu mutluluğumu asla caktirmamamzlik edemedim. Ayşe dedim ve senin. O da dedi ki Ali. Meğerse tele etiket yapistiriyorlarmis kimin diye... HER NEYSE. Ben artık siparişleri ALİ diye vermeye başladım. Ali diyordum o da bana AYSE diyordu. Düşünebiliyor musunuz. İNANAMİYORUM TEYZEEEEEE. Ben yine mal ve heyecanlı olduğum için ona bir gün dertleşelim mi dedim... (Burada istediğiniz boku atabilirsinix) O da OLUR TABİİ dedi.
Bana ismimle hitap etti, vazgeçelim o zaman dedim ne yapacağım?