Benimle dalga geçti, ne yapacağım?

Bugün dershaneye gittim sınavım vardı sırada beklemeye başladım arkadan gülüşmeler geliyor gülenler 5 kişi 2 erkek 3 kız hepside zengin p... babalarının bilmem kaç tane holdingi var işte bunlarda zenginlikle övünüyor neyse kız omzuma dokundu gülerek bende kıza döndüm bana bi erkeği gösterdi sana bişey diyor dedi bende erkeğe döndüm sen nerdensin daha önce hiç görmedm seni bu dershanede dedi (100 kere gördü göz göze geldik g.zekalı) benim gibi utangaç birine yapılacak en kötü şeydi bu , arkadan yine gülüşme sesleri geldi kız yine omzuma dokundu bu kezde lise 1 miydin sen dedi hiçbir şey SÖYLEYEMEDİM oysa aklımda ne sözler vardı söylemedim işte utangaçlık böyle bişey sınav başladı ve bende o kafa karışıklığıyla o sinirle tüm soruları salladım dışarı çıktım bu 1 kere oln bişey değil ne zaman yeni bi yere gitsem oluyor anlamıyorum bende mi bir şey var intihar etmek istiyorum diyenlere çok kızardım şimdi kendim intihar etmek istiyorum ölümü bi kurtuluş yolu olarak görüyorum tavsiyeleriniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Zaten çok dua ettim kız bugün kızlar tuvaleti yerine erkekler tuvaletine girdi herkes kıza kötü kötü bakmaya başladım ben en azından senin gibi kızlar tuvaleti yerine erkekler tuvaletine girmiyorum diyebilirdim diyemedim
Benimle dalga geçti, ne yapacağım?