Eski neşem yok kimseyle konusmuyorum. Ailemden soğudum. Annem, babam, ablam, kardeşim, abim hepsinden. Bencilliklerinden, ikiyüzlülüklerinden, ayrımcılıklarından ve sorumsuzluklarından. Evde durmuyorum, kimsenin yüzünü görmek istemiyorum. Sabahın köründe çıkıp boş boş oturuyorum, akşama kadar oyalanıyorum. Dün müdürüme ofise gidebilir miyim, evde durmak istemiyorum dedim. Görüldü attı, bir şey yazmadı. İşim, evim, her yer dar geliyor bana. Sevdiğim, değer verdiğim herkes bir hiçmiş. Üzgünüm, yorgunum, mutsuzum.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende aynıyım en azından dışarı çıkabiliyorsunuz ailem dışarı çıkmama bile karışıyor :) Herşeyin farkında olmak kötü olsada en azından farkindasin o yüzden o açıdan düşün ve bol bol dua et o zaman göreceksin içindeki ferahlığı ben çok etkisini görüyorum. Bazen o kadar daralıyorum ki nefes alacak yer kalmıyor.
Ne yaşadın da bu duyguya sürüklendin
Birden olmadi aslında yani hersey çok üstüme geldi birikti iş yerimde evde ve en sonunda kendimi bu duyguların içinde buldum. Herkese çok değer verip severdim simdi kimsenin değmediğini anlafim. Arkamdan konuşmalarına ikiyuzlulukler bunlar canimi sıktı
Dün hiç tanımadığım insan bile ses tonundan yüzümden yorgunluğumu gorup kolanyagi uzattı nasihat verdi çevredekilerin önündeyim bunlari yaşarken onlardan boylr bir tavır gormedim bu zamana kadar
Ufak ufak birikti anlıyorum ama sen ailenden bahsediyorsun. Yüzlerini görmek istemiyorum demek olayların coook büyük olmasından kaynaklanır. Eğer ufak tefek şeylerin birikimiyle bu düşünceye kapiliyorsan sen söyle bir kafa dinle tatile falan gidip sonra dön bunlar benim ailem diyerek eskiyi unut. Çünkü aile bağlarını koparirsan ilerde pişman olabilirsin
Aile bazen hayat telasindan evdeki eşini cocugunu kardeşini vs kirabiliyor uzebiliyor. Konuşmak gerekiyor, birbirimizi kırıyoruz farkında mısınız vs diye.
Tatile cikma imkanım yok ama geçmiş senelerinde izleri diyelim. Işimdeki problemlerinde üzerime gelmesinden ve ailemin yaptıkları en ufak şey bilr beni yordu. İşede, o evede ait hissetmiyorum kendimi ama mahkum gibiyim bu duygu ve oralarda kalma zorunluluğu beni tüketti
Sen iyice dolmussun, en ufak şey bile gözüne batıyor anlayabiliyorum seni. İş değiştirme gibi bir durumun yok mu
Yok var ama 3 yıl calistigim yerdi güvenilir sevdiğim insanlardi diye hiçbir fırsatı degerlendirmedim sonra onlarinda bir hiç olduğunu gördüm şimdi arasamda güven duymadığım yerlere gidemiyorum. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak istemiyorum
Dediğim gibi senin önce bir kafa toparlamaya sonra da güvenilir bir arkadaşa içini dökmeye ihtiyacın var. her şey üstüne üstüne gelmeye başlamış, ne desek de sana çare olmayacak, 1 hafta 10 gün neyse artık ortamdan uzaklaşıp bir ohhh demeye ihtiyacın var
Evden ancak sabahın köründe çıkıp aksama kadar oyalanip eve gider gitmez kimseyi görmeden uyuyup yarın yine kimseyi görmeden erken çıkıp boş boş gezip akşam eve gidip uyuyorum. Kısır döngü
O sekil uzaklasabiliyorum. Mudurume o yuzden demistim ofise gidebilir miyim diye Şu an disardayim boş boş otobüslere binip duraktan durağa iniyorum. Dün ofise gittigimde enazinda uyuyordum ya da yoruluyordum
Kendine daha çok kötülük ediyorsun iste
Kahvalti bile yapmadım dun birseyde yiyemedim çok fazla karnımda acıktı enazindan aç acinada gezemiyorum
Arkadasim bir tanr var onada anlatmak istemiyorum
Böyle devam etmez ki, sen kendi kendini hasta edeceksin iyice. Ya evdekilerle konuşacaksın oturup, ya da dediğim gibo kendini toparlamak için uzaklasacaksin bir muddet
Obur turlu evde kalınca tartışıyorum ve tahammülüm yok ki evde durmaya
Ona neden anlatmak istemiyorsun, üzmek mi istemiyorsun yoksa anlamayacagini mi dusunuyorsun
Anlıyorum seni. Ama konuşmadan çözülemez ki
Buraya anlatmak daha iyi oluyor.
Ama rahatlatıyor seni gördüğüm kadarıyla
Evet tabiki
Kimseyle konuşmamakta yoruyor enazindan burada bazen öyle kendimi anlatabiliyorum
Allah yardımcın olsun, buradan ben dinler ederim ama çözüm sende maalesef, keşke yardımım dokunabilse
Cok tesekkur ederim
Yardımcı oluyorsunuz zaten dinlemekle
Rica ederim
Hayatına öyle biti gelir ki değişirsin