Kiz kardesimin sevgilisi kendinden 3 yas buyuk benden bile buyuk ne yapmaliyim durum cok acil?

Merhaba öncelikle size biraz gecmisten bahsetmek istiyorum. kız kardesim henüz 8. sınıfken bir sevgilisi olmus ama bizden gizlemisti (bizim aile yapimiz biraz buna uygun degil) aylarca hic haberimiz olmamisti gunljk tuttugundan hic haberimiz yoktu bizim. bir gun annem odayi toplarken gunlugune denk gelmis yanlis oldugunu hepimiz biliyoruz ama okumus gunlugu ve gunluk normal bi gunluk degil. sevgilisinden ayrilmislar bir gun mesela ve onlarca sayfada kendini oldurecegi falan yaziyo denemisligi de var sanirim bana o kadar ayrinti verilmedi benim bilmedigim cok daha fazla sey var sanirim cinsel vb. ben de o zamanlar 10. siniftim. cocuk da bicakli falan bi tip surekli okuldan uzaklastirma aliyormus. neyse o zaman babamlar cocugu tehdit edip iste polise veririz seni falan filan bizimkinin pesini biraktirdilar.

konu su: dun sans eseri biriyle yazistigina tanik oldum kardesim de yurtta kaliyo evden uzakta yani sordum kim diye telasla konusmayi degistirip oda arkadaslarinin mesajlarini acti ama konusma saatine dikkat ettiginde onlar degildi tam o sirada ustten farkli bir bildirim geldi iste bi cocuktan. telefonunu hemen elinden aldim ve profiline girdim cocugun cocuk universiteli. kardesim bi telaslandi ben de o an cok ustune gitmedim. sonra kardesim dusa girdiginde kendimi tutamayip telefonuna baktim. normalde yapacagim seyler degil ama onceki sefer aylarca psikologa gidecek kadar ileri gitmisti akli basinda degil yani onun iyiligi icin baktim. mesajlarda da ablam telefonumu elimden aldi ama fark etmedi herhalde ustunde durmaz zaten ablami kandirmak kolay sen merak etme falan filan diyo askimli falan mesajlar yine. ve sey de var. kardesim aylar once buz pateninde kolunu kirmisti cocugun profilinde de buz pateni emojisi var zaten mesajlardan da anladigim kadariyla beraber gitmisler ama biz oda arkadaslariyla gittigini saniyoduk falan filan boyle cok daha fazla olay var. benim size sorum su hem kardesimin kullanilmis olmasindan cok korkuyorum ve onu korumak icin elimden geleni yaparim bunun icin öncelikle okul naklinin eve yakin bi yere alinmasi gerektigini dusunuyorum bunun icin annem ve babama soylemem lazim en kesi cozumu onlar bulur oteki yandan bir daha boyle bir olay yasanirsa ailemin nasil bir tepki verecegini kestiremiyorum cunku gecen sefer babamin odamizdaki butun esyalari odamin balkonundan firlatacak kadar sinirlendigini hatirliyorum onceki sefer cocukla yasitti simdi bir de kendisinden 3 4 yas buyuk birinden bahsediyoruz cok arada kaldim yani

biraz uzun oldu kusura bakmayin ama okuyun lutfen🙏🏻🙏🏻

Kiz kardesimin sevgilisi kendinden 3 yas buyuk benden bile buyuk ne yapmaliyim durum cok acil?