Sevgili derken f.. kbuddy den hallice yani... dişlerini yaptırmış 10 bin eksiği varmış onu istedi , zayıfladığı için de memelerinin kaldırılmasını istiyo oda 45 bin... o kadar param yok desem bırakacak beni bütün yaz boşta kalacam , ne yapmalıyım?

Sevgili derken f.. kbuddy den hallice yani... dişlerini yaptırmış 10 bin eksiği varmış onu istedi , zayıfladığı için de memelerinin kaldırılmasını istiyo oda 45 bin... o kadar param yok desem bırakacak beni bütün yaz boşta kalacam , ne yapmalıyım?

Para saçtığın sürece boşta kalmazsın merak etme. Kaportasını senin toplayacağın kadına yatırım yapacağına genç ve zaten düzgün fiziği olan bir kadın bul.
Cevap
3Cevap
Amma pahalıya patlamış o da 😂😃 Sen bırak onu, birkaç ay şeye sahip çıksan daha kârlı dostum senin için 😃👍😊
Hshshsh o nedir yaa 😂😂😂tövbe tövbe tamam gulmiycem başıma filan gelir
Evlenmiyceğin kişiye neden yatırım yapasın ki sonra ayrılınca zor gelir baya erkekler yatırım yaptıkları kişileri zor bırakırlar
Ya sen saf mısın. Baska kişi mi yok. Boşta kalmamak için memesini de mi yaptıracaksın o kadar para verip. iflah olmazsın ya kullanıyor seni yuh yani
Kız mı yok mk.
Bas tekmeyi gtüne nenenin
Allah kimseyi bu kadar yoklukla sınamasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar