Sevgilim işe girdi kızlarla beraber çalışmıyoruz dedi?

Sevgilim ( erkek) işe girdi ve kızlarla aynı ortamda çalışmıyoruz kızlarla muhabbetim yok dedi sonra kızların aslında aynı ortamda çalıştıklarını iş gereği de olsa konuştuğunu söyledi. O kızlarla dışarı çıktı ve bana onların geldiğini sakladı yalan söyledi. Bunun yüzünden de gittim o kızın birisine yazdım ilişkisi var mı onun diye oda yok dedi gitmiş arayıp hemen ona yetiştirmis beni aradı sevgilim senin derdin ne niye yazıyorsun vs diye o yazdığım kız akrabası uzaktan ama aralarinda 2 yaş falan var kız büyük diğer kız 18 yaşında sevgilimden 2 3 yaş küçük ve nişanlı olduğunu söylüyor. O gün sahil kenarında bir cafeye gitmişler ve o nişanlı kizlada yan yana oturmuş. Ben oturmak istemedim ama onlar öyle oturdu dedi bende o yüzden mecburen oturmak zorunda kaldım dedi. ordan sonra göl kenarına gitmişler hep beraber. Saat 7 den 10 a kadar disardaydilar aksam. Normalde wp hikaye atmayan sevgilim son zamanlarda hem wp hem Instagrama hikaye atiyodu aynısını. Instagramdan kimseyle takiplesmiyo aama. Sonra son görülmesi ve okundu bilgisi kapalıydı açmasını istedim açmadı. Numaralarının kaydedip kaydetmedigini sordum kaydetmiş. Aralarında bir şey olma ihtimali varmıdır sizce? O nişanlı kızın da dediğine göre nişanlısı vs alkol kullanıyomus bunları falan kız hep anlatmış buna. Wpden konuşuyor musunuz dedim hayır diyor ama içimde şüphe var ss istesem siler boşa istemiş olurum.

Sevgilim işe girdi kızlarla beraber çalışmıyoruz dedi?