Sevgilim ( erkek) işe girdi ve kızlarla aynı ortamda çalışmıyoruz kızlarla muhabbetim yok dedi sonra kızların aslında aynı ortamda çalıştıklarını iş gereği de olsa konuştuğunu söyledi. O kızlarla dışarı çıktı ve bana onların geldiğini sakladı yalan söyledi. Bunun yüzünden de gittim o kızın birisine yazdım ilişkisi var mı onun diye oda yok dedi gitmiş arayıp hemen ona yetiştirmis beni aradı sevgilim senin derdin ne niye yazıyorsun vs diye o yazdığım kız akrabası uzaktan ama aralarinda 2 yaş falan var kız büyük diğer kız 18 yaşında sevgilimden 2 3 yaş küçük ve nişanlı olduğunu söylüyor. O gün sahil kenarında bir cafeye gitmişler ve o nişanlı kizlada yan yana oturmuş. Ben oturmak istemedim ama onlar öyle oturdu dedi bende o yüzden mecburen oturmak zorunda kaldım dedi. ordan sonra göl kenarına gitmişler hep beraber. Saat 7 den 10 a kadar disardaydilar aksam. Normalde wp hikaye atmayan sevgilim son zamanlarda hem wp hem Instagrama hikaye atiyodu aynısını. Instagramdan kimseyle takiplesmiyo aama. Sonra son görülmesi ve okundu bilgisi kapalıydı açmasını istedim açmadı. Numaralarının kaydedip kaydetmedigini sordum kaydetmiş. Aralarında bir şey olma ihtimali varmıdır sizce? O nişanlı kızın da dediğine göre nişanlısı vs alkol kullanıyomus bunları falan kız hep anlatmış buna. Wpden konuşuyor musunuz dedim hayır diyor ama içimde şüphe var ss istesem siler boşa istemiş olurum.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
çalışabilir ama hani seviyesi olmalı sen yapsan aynını
Dün görüntülü konuşurken ekranını paylaştırdim ve kız dün WhatsApptan aramış iki kere farklı saatlerde sonra sevgilim geri aramış kız geri aramış konuşmuşlar ama sevgilim silmiş bunu. Normal aramalarda yine kız aramis sevgilim aramis gece saat 12 ye yakın en fazla 10 dk konuşmuşlar diyorum ne konuştunuz hatırlamıyorum diyor engellettirdim ama ne fayda geri açar isteyen
Hatırlamaz mi insan ya deli mi ne
Demi yani benimde aklım almıyor. Bugün çalışıcak o kızla aranızda sınır olması gerektiğini söyle ve konuşmayı bitir dedim tamam dedi umarım söyler
Umarım der ya
Halledecem diyor bakalım konuşup konuşmadığını da bilemem uzak mesafe isteyen saklar 😉
Yok yok uzak mesafe isi zor
Şu durumları aşın sosyal hayatta her iki cinste beraber çalışabilir doğal bir şey
Çalışıyor olmasına bir şey demiyorum neden benden saklıyor?
Gereksiz triplere gircen içindir
Gereksiz tripler diye bir şey yok. Ben baştan beri böyleydim ayrılmak istiyosa söyleyebilir ama devam etmek istediğini söylüyor. Dışarı kızlarla çıkıp bana abilerle çıktım deyip yalan söylemesi ne
O da onun kaşarlığı sıcakta erir ekmeğe bandır
Erkeklerin çoğunluğu diyelim:)
Valla minik kız üzerime alınmıyorum ben düzgğn bir adamıö çoçukça şeylere uğraşamam
Aldatılma duygusu ya da aldatılmak kötü bir hiss her erkek aynı değil elbet tek bize doğrusu gelmez üzme kendini prenses💗
Öyle ben elimi çektim artık bu ilişki üzerinden bakalım kendisinin çabasıyla ne kadar ilerlicek olmadı ayrılık yapacak bir şey yok maalesef.
Kalp kıran kişi elbet bir gün o kalpe yolu düşer ablam merak etme sen en iyisini yapmışsın Allah karşına iyi insanlar çıkarır umarım💗
İnşallah hepimizinnn🌸
Amin güzel ablam💋💜
Çok kasma be bacım yarı da bıraktım okumayı
İlgisi kızlara kaymış
İlgisinin tekrardan bana gelmesi için ne yapmalıyım. şu an hiç bir şekilde karışmıyorum istediğini yapmasına izin veriyorum sorgulamiyorum bu iyi mi kötü mü bilmiyorum
Onun için iyi senin için kötü. Onlarla bol bol gönül eğlendirip en son tekrar sana gelecektir.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum karşıma alıp konuşuyorum tamam diyor bir buçuk yıllık ilişkim o kadar emek verdim çabaladım. Onlarla iletişimini kesmesi için bi erkek olarak tavsiyeniz
Ayrılma tavrını koy başka türlü olmaz
işte sırf bu yüzden söylememiş adam
Durum ne olursa olsun seven erkek yalan söylemez. Ve bu yalan ilk değil defalarca olan bir şey
Burada oğlan zorda. Ne yapaın çocuk
Şuna bi açıklık getirelim ki anlaşılan sizin zihniyet çok farklı çalışıyor. Ne olursa olsun yalan söylemek zorunda değil eğer adamsa dürüst bir şekilde karşıma gelsin söylesin. Ve seviyorum diyo seviyosa neden yalan söylüyor başka kızlar için
Yorumumun zihniyetle zerre alakası yok. Yalan söylememeli tabiki ama mecburda hissetmemeli.
Buna yorum yaparken kendi açınızdan düşünün. Kız arkadaşınız sizden habersiz erkeklerle buluşuyor?
Ben sana hak vermiyor değilim ki…
Tek sorun şu kızlarla aynı yerde değiliz diyor ha ne gerek var. Diyelim karışık çalışıyoruz dese tepkin ne olurdu? Neden bu kadar çekinsin
Evet tepkim olurdu ama orada mecburiyetten çalıştığını bildiğim için bir şey diyemiyorum. Ben onu geçtim kızlarla dışarı çıkıp bunu benden saklaması yani amaç ne tamam iş arkadaşı olarak aynı ortamda çalışabilirsin ama onlar için yalan söylemek ne benim aklımda takılan nokta bu
yalanlara bak ahahah boynuzlarin hayırlı olsun
Yalancı