kız kapalı ve baya utangaç pek tnaıdığı yok. başta dalga geçiyorduk bu durumla ama cidden öyle olabilecrğini düşününce benimki alkol muhabbeti falann yapıcam yanında benden soğusun falan dedi. Kızı asla onun kalemi değil içim o konuda rahat ama bu ay devamlı beraber çalışacak olmalarına sinir oldum. Adam sonuçta benimle bişeyler yaşıyor kızda boşuna ümitlemesin yani.
Güncellemeler
+1 yıl
Ya kız benimde arkadaşım yazık yani bu adamdan mı hoşlansın benle yatıyor adam kgkgk
Fb'me işyerimizde ilgi duyan bi kız var bu ay beraber çalışcaklar bu duruma biraz gıcık oldum napabilirim?
He o zaman rahat olalım. Şimdi bastan alabilirim. Sen çok eşli bir partner istemiyorsun. Doğru veya yanlış kendine göre gerekçelerin var ki açıklayınca saygı duydum. Alıp karşına adam akıllı derdini anlatacaksın. Evet bizim senle duygusal bir bağımız yok ama başka biri ile daha fiziksel bir yakınlık istemiyorum diyeceksin. Kabul etmezse de by by diyecek kadar cesur olacaksın. :)
Kız kapalı adam * ya dkglfkmd normal tandıpım yani arkadaş değiliz kızla. Benimkine ilgisini fark ettik ve dalga geçiyorduk başta sonra baktık gerçekten var gibi o zaman komik olmadı iştr
Zaten 4 kişiyiz diğer 2si sevgili bizde onlarla takılıyoruz dışarıdan da 2 çift gibiyiz ama onların yanında bişey yok. Gruptaki diğer kız aramızda bişeyler odluğunu seziyor ama duygusal sanıyor söylemedim tabi geçiştiriyorum. Böyle boktan bişey of
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Anladığım kadarıyla Galatasaraylısınız, ne olmuş yani FBye ilgi duyuyor Fenerbahçeliyse. Herkes istediği takımı tutabilir
Trqbzon sporlu olmama harici sıkıntı yok
🙄🙄🙄🙄
ne var yani sonuçda fb likde aldatma yoktur herkes free onlada yatsın o kız da mutlu olsun😘
Öyle olmaz
Neden olmasın
Sadece benle takılsın isterim bu süreçte
Ohoo sen o zaman sevgili yapcan kendine
Bu şekilde istediğimi söylersem gider mi? Başkasıyla da takılamamsı sğalık açısındma falan istiyorum aslında
Gitme ihtimali yüksek istediğin şey fb nin yapısına aykırı
Fb olayını biraz yanlış anlamış olabilir misiniz ya?
Olabilir
Sonuçta başkası ile flört edebilir ya da sevgili de olabilir.
Ohooo öyle olmaz
Nasıl olmaz ya? Sizin bütün olay pompa işte. Yok ben kabul etmiyorum diyorsan adı fb olmaz 😀
Sadece benle takılsın isterim bu süreçte.
Tamam onu diyorum ben de. Bu şekilde bir ilişkinin adı fb değildir :)
Of ya e ben bunu istiyorum söylersem gider mi sizce
Gidebilir belki toto kalkar. Giderse sadece kaybeden sen değilsin. Çok kasma :)
Ben bunu sağlık için falan istiyoeum bu arada diğer türlü çok güvenli değil
Sağlık derken ne alaka?
E başkasından hastlaık kapıp bana mı taşısın öyle çok partnerli ilişkiler cinsel yolla bulaşan hastalıklar için risktir
Yani o konuda haklısın ama sen korunursan yine de bulaşır mi hastalık falan?
Yine de riskli yani başka birini de bulabiliyorsa onla devam etsin ben ölmüyorum sonuçta onn için.
He o zaman rahat olalım. Şimdi bastan alabilirim. Sen çok eşli bir partner istemiyorsun. Doğru veya yanlış kendine göre gerekçelerin var ki açıklayınca saygı duydum. Alıp karşına adam akıllı derdini anlatacaksın. Evet bizim senle duygusal bir bağımız yok ama başka biri ile daha fiziksel bir yakınlık istemiyorum diyeceksin. Kabul etmezse de by by diyecek kadar cesur olacaksın. :)
Aaaaooovv yoksa bir aşk mu doğuyor
Dopamsın ya hırs yaptım sadece
Fbsine aşık olan kız yakında sinemalarda jsjsjsj
Devamlı aynı ortamdayız napabilirim adamı görüyorum profesyonel bi fb olamadığım için özür mü dilemeliyim dmgn
Kusura bakma davamıza ihanet ettim de jsjsjsjs
Fb'ni kıskanıyorsan ordan uzaklaş hemen.
Tam kıskanma da değilde normal de devamlı birlikteyiz profesyonel kalamıyorum
Birisine bağlanmak'tan ve özgürlürlüğünün alınmasından korkan birisi misin!
Evet bi miktar.
Tahmin etmiştim..
Çok sorumluluk almayı sevmeyen bir yapınız var gibi.
Bence düzenli bir ilişki bunlardan daha güzeldir.
Seni ne ilgilendirir ki sevgilisi değilsin
Hem arkadaşım hem dalga geçiyorum diyosun, kimin kimin kalemi olduğu belli olmaz sen yine de dikkat et ikisini yattığınız yatakta basma😂
Kız kapalı adam * ya dkglfkmd normal tandıpım yani arkadaş değiliz kızla. Benimkine ilgisini fark ettik ve dalga geçiyorduk başta sonra baktık gerçekten var gibi o zaman komik olmadı iştr
Yine de kolla sen kapalı falan deyip de başına iş gelmesin tehlikeliler onlar 😂
İşte napmalıyım o yanıdnayken arasam falan mı smfmd
Bu sefer de adamı sıkarsın sanırım ama olcak bişeyi engelleyemezsin
fb ni niye bu kada takıyorsn mk
Nedenbu kadar takıyorsun ki yat geç gitsin
Çünkü devamlı aynı ortmadayız arkadaş grubumuzda ortak. Gündüz arkadaş rolü yapmak zor
Hmm kimse bilmiyor yani bu ilişkinizi
Zaten 4 kişiyiz diğer 2si sevgili bizde onlarla takılıyoruz dışarıdan da 2 çift gibiyiz ama onların yanında bişey yok. Gruptaki diğer kız aramızda bişeyler odluğunu seziyor ama duygusal sanıyor söylemedim tabi geçiştiriyorum. Böyle boktan bişey of
Hmm grup mu yapıyorsunuz yani takılıyoruz derken?
Aynen mal
Bu ne biçim tavır?
Sjsjdjdjdbeb 😂😂😂
İnsan fb kıskanır mı
Yani olabiliyor hırsla alakalı. Devamlı aynı ortamdayız
Bişey olmaz ya fb aşka dönüşmesin aman dikkat et kafayı yersin
grup denemek mi istiyosunuz
memnun edebiliyo mu seni yatakta peki
Daha çok yapmadık
ne zamandır birliktesiniz
1 ay falan olmadı
hm iyimiş penis boyu önemli mi senin için?
Önemli adam üff
göstermek isterim sana hazırladıgım resimlerim var
canım mısın ben aradığımı bulmuşum ne diyorusn sem dngnh
ne alaka sadece gör dedim
İki posta da onla takılsın nolcak
İstanbuldaysan FB in olabilirim.
timam bebegim