Polis özel harekatindan bir bayanla gorusuyorum. Cok iyi anlasiyoruz fakat ileriye yonelik meslegi geregi sorun olurmu. Sonucta hayat arkadasim olacak ve gorevlere gidecek. 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Niye sıkıntı olsun, onun mesleği de diğer insanların ki gibi bir meslen sonuçta, işini yapıyor, parasını kazanıyor.
Bence kendine güvenli bir kadınla birliktelik çok daha güzel olur.
Tek farkı diğer mesleklere göre daha tehlikeli bir meslek olduğu için başına bir şey gelme ihtimali daha yüksek.
Ama bence bu da sorun değil, mesela muhasebeci bir kadınla da birlikte olsan, işten eve gelirken araba çarpabilir mesela...
Bence birbirinizi istiyorsanız hiç düşünmeden devam edin.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİleriye dönük olacak tek sorun ölmesi arkadaşım. Özel harekatçıları operasyona giderek para kazanır hatta özel operasyonlarda tehlike seviyesine göre ikramiye bile alır. Ben bu tarz mesleklerde çalışan insanlara evlenmelerini ya da duygusal bağ kurmalarını asla tavsiye etmiyorum. Kafasında düşünce olan insan tetiğe basamaz anladın. Ne yazık ki böyle bu durum. Vatan aşktan çok daha önemlidir.
10 Yorumla
Gerçekten seviyorsanız bence sorun olmaz. Ama buna sen karar vereceksin. Sonunda ölümle yaşam arasında ki ince çizgide yaşayacak bir mesleği var. Ben de bir askeri personel olarak söylüyorum. Ama mutlu olursanız belki görev süresini doldurduğu zaman özel harekattan çıkıp, normal polis olarak göreve devam edebilir. Benimde eski kız arkadaşım polisti oradan sizi iyi anlayabiliyorum.
10 Yorumla
+1 yılIliskilerimize kadın *erkek olarak başlamıyorsak her daim sorun yaşarız,
Mesleki acıdan vakit ve ilgi sorunu bir çok meslekte yaşanabiliyor,
Karşındaki insan şiddet, problem vs gibi olumsuz bir çok şeyi yaşananlara gören biri olduğu aşikar, seninle birlikte olma isteği, normal bir kadın gibi hayatın için de olabilmek !00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
95Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAskerî personelim. Erkek arkadaşım devrelerimle olan münasebetimi kıskandı ve bunu bahane ederek benden ayrıldı. Yaşadıklarımı gelip ona anlatıyordum çünkü çevremde pek insan yoktu sivilden görüştüğüm. Hatta hiç insan yoktur. Ayrıldı ve şu an yine yazıyor. Ayrılalı iki buçuk ay oldu. Artık dünya ahiret kardeşim. Yolu verdim. Sen de böyle saçma sapan kıskanırsan ki illaki kıskanırsın yaşadıklarını, eğitimlerini anlatmaya başlarsa... Bilemiyorum artık. Hakkınızda hayırlısı olsun.
1120 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@burakk66 Bitti kardeşim. İki kere affettim. Üçüncüyü affetmem kendime hakaret olur. Kafamda bitirdim ben onu.
Cevap sahibi+1 yıl@burakk66 Aynen öyle. Ama geçti artık. Ona dair bir hevesim yok.
- +1 yıl
devreler candır :)
Cevap sahibi+1 yıl@Dangerpeace1 Hepsi kardeşten öte. Kaldı ki erkek kardeşim yok. Yerine koydum hepsini. Kimse için vazgeçmem.
- +1 yıl
kesinlikle en zor zamanında bile devrender gelir yardım
Cevap sahibi+1 yıl@Dangerpeace1 Öyle oldu şu zamana kadar. Sırt sırta verdik en zor zamanlarımızda.
- +1 yıl
bir özele gelebilirmisiniz bişey sorucağım size
Cevap sahibi+1 yıl@blacckkk800 Kimliğimi belli edemem.
- +1 yıl
Özlden yazarmısınız lütfen merak etmeyn kimliğinizi belli etmeyceğz meslektasz lütfen bir yazın bana bekliyorum
Cevap sahibi+1 yıl@blacckkk800 Reddediyorum.
- +1 yıl
Lütfen bir yazarmsnız sormam gereknler var
- +1 yıl
Maaşı ne kadar abla
- +1 yıl
Biri maaşını sormuş biri özele ısrarla çağırıyor 🤔 iyi ki gizlemişsin kendini yoksa direkt çökecekler mesaja :)
Cevap sahibi+1 yıl@Patron12 Öyle. Kaldıramayan gelmesin.
Cevap sahibi+1 yıl@greeneyes_sirena Ben de gerildim. :DD
- +1 yıl
Bazen ortalığı karıştırıp çekiliyorum aradan 😂tavsiye ederim:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılMesleklere falan takılmayın mutlu olmaya bakın, çok güzel bir işim ve kazancım vardı sevdim, hiçbir kazancı olmayan biriyle evlendim. Paraymış meslekmiş benim için önemli değildi, daha sonra evlendiğim insan çalışmak istedi onu iş sahibi yaptım, daha sonra ki senelerde bir batış yaşadım, beni terkketti. Onunda çok güzel işi olmasına rağmen destek çıkmadı bana. Sonra mutluluk aradım beni ben olduğum için seven birini istedim, ilginçtir karşıma çıkan beni deli gibi seven insan bir milyonerdi. İnanın parayı hiç aramadım hayatımda, paraya tapmadım. Ama biri beni param bittiği için terkketti, başka biri ise beni olduğum gibi sevdi. Birbirinizi sevin arkadaşlar, meslekler, para pul hepsi hikaye
10 YorumlaBir erkek eşi olacak kadın için böyle mızmız eder. Yok sorun olur mu yok ayrı gayri olur mu vs der mi! Sorun varsa çözersin dert varsa çekersin. Kadınlar erkek gibi olmuş, vatanı için canını ortaya koyuyor, kocası olacağım diyenin sorduğu soruya bak! Allah adam gibi adam nasip etsin bu kızımıza.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de özel harekat polisiyim.
Selamlar olsun adaşıma.
Kendi yorumumu yapmak gerekirse, hayat arkadaşının her daim yanında olabileceksen bu yola gir.
Bizim görevlerimiz zor oluyor, doğudaysak hele zamanımız yok çoğu şeye.
Nöbet tutarız, göreve gideriz, emir verilir.
Bunlara katla🌸🇹🇷nabilecek misin?419 Yorumla- +1 yıl
Tanisabilir miyiz? Ciddiyim.
Cevap sahibi+1 yılGörevim gereği yasak..
- +1 yıl
Nasil yani 🙂 Saka mi bu?
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapacak kadar saf değilim.
Yasak.- +1 yıl
Sohbet etmemiz yasak mi yani simdi? Ben senin ozelinle ilgili soylemedim bunu.
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya kullanmam yasak değil.
Instagramda falan birçok özel harekat polisi var.
Araştırmanı öneriririm.
Cevap sahibi+1 yılHerkes burada ahkam keser olmuş, yazık.
Cevap sahibi+1 yılDefol.
Arsız köpek.
Cevap sahibi+1 yılYerse mk.. oğlu
Cevap sahibi+1 yılYerse.. katil hıyar.
Cevap sahibi+1 yılSana cevap vermeyeceğim.
Git ötede havla kudur..
Hadi by.. sktr.- +1 yıl
Abazalar sanaldan her hangi biriyle tanışıp konuşmak yasak özel kuvvetcilere siz kimsiniz ki sizinle tanışsın anlaşılan tavlamaya calışıyorsunuz kadını niye zorluyorsunuz o haklı haysizin düşünce yapınıza anlayışınızabilmiyorsunuz madem gelip burada kadîna hakaret etmeyin o haklı dogruyu söylüyor kadın mecbur da degil zaten
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim @yesilgözlükızz03 🌷🦋👮♀️🇹🇷
Beni en iyi anlayan sen çıktın, keşke herkes senin gibi bunu anlayabilse güzel kardeşim.. ama nerede işte.. bu abazalar anlamaz..😒 en iyisi boşvermek.. Teşekkür ederim tekrardan Allah razı olsun, iyi ki varsın.🤎🙏
- +1 yıl
Rica ederim abla inşallah nasip olursa bir gün bende senin gibi olacam onlar bulmuşlar senin gibisini kacırmak istemiyorlar işte cok kıymetli ve degerlisin ondan böyle geliyorlar tanışmaya
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın. Allahım nasip etsin canım kardeşim, cidden çok kutsal ve güzel bir meslek.. gönülden isteyenler için..🇹🇷🙏
Bu arada elbette böyle abazalara fırsat vermem verdirmem, böylelerinden uzak dururum. Kesinlikle kötü insanlar onlar haklısın.🙏
Bu arada asıl ben sana teşekkür ederim güzel düşüncelerin için, asıl sen çok değerli ve kıymetlisin. Allah razı olsun tekrardan var ol güzel kardeşim.. unutma senden de değerlisi yok.🌸💕- +1 yıl
Teşekkür ederim abla Allaha Emanet Ol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek sen de Allaha emanet ol 🌸💕👮♀️
- 6 ay
Merhaba abla yaptığın meslegin ciddiyetine varmayip hâlâ sana sulanan abazalar olmus onlarin adina ben utandim ben de ozel harekat istiyorum ve ozel harekatta olan birinden tavsiye almak cok istiyordum belki meslegin geregi soyleyemezsin ama inşallah bir gun ben de özel harekat polisi olucam senin gibi💗💗
+1 yılBen normal bayan polisle kısa süreli ilişkim oldu evinde kaldım gece nöbetleri olduğunda onun yolunu çok bekledim polis olmasından ziyade kişiliği önemli bana denk gelen çok iyi biri değildi maddiyata önem veren biriydi bende Denizciyim istedikleri çoktu ultra lüks ev ağırlığınca altın 400 binlira değerinde araba baktiki bunları alamicam bıraktı beni bırakması da iyi oldu ilişki süremiz de fake hesaplardan çok kişiyle konuşmuş sonradan farkettim Polis olması değilde ahlaklı olması herşeyden önce gelir seni aldatır ruhun duymaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar erkekler gibi araziye çıkmıyor genelde 8/12 çalışıyor bazı zamanlar ek görev yazılıyor. Yani bir kadının özel harekatçı olması evliliğini olumsuz etkilemiyor. Tanıdığım bir çok kadın özel harekatçı var kiminin eşi de kendi gibi pöh ve gayette mutlular hem kendileri acısından hem çocukları açısından
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMeslek içini bilmeyenler hep erkeklerle kıyaslar bu durumu. Erkekler gibi yoğun çalışmaz bir kadın özel harekatçı. Dediğim gibi 8/12 yani sabah 8 akşam 5 çalışır ama erkekler kimi yerde 8/12 kimi yerde 12/12 kimi yerde 12/36 çalışır. Erkekler araziye çıkar dağa mesela kadını göndermezler kadın şehirde durur genellikle şubese atış alanında poligonda eğitim verir. Kadın büroda çalışır zorluğu olmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılciddi ilişki kurulcak meslek değil. Her ne kadar amacı iyi de olsa...çocuğunuz olsa? allah korusun annesine bişey olsa? Böle ileriyi düşünürsen baya riskli bir ilişki. Ayrıca devamlı dağda tepede can riskinde... bunu düşünerek yaşamak çok zor olabilir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bir hemşire olarak mesleğimi öğrenince korona muhabbetinden dolayı ayrılan bir adamla birlikteydim. Eeğer ilerisi için sorun olacağını düşünüyorsan hiç başlama.
67 Yorumla- +1 yıl
Korona sürecinde mi tanıştınız ki hemşire olduğunu öğrendiğinde ayrıldı?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAyrıldı derken birlikte değildik konuşmayı kesti öyle
- +1 yıl
Başın dik olsun ve kendini şanslı hisset çünkü kötü günde çekip gidebilecek birinden kurtulmuşsun 😊
- +1 yıl
Hangi sehirdensin
- +1 yıl
ya kusura bakma güldüm hakkını helal et :)))
- +1 yıl
Neden sizi gerçekten sevmeyen adamlarla birlikte oluyorsunuz ki?
Kızların tamamı erkeklerin %30'u ile sevgili oluyorlar.
O adamlar da bütün kızlar zaten peşimde düşüncesiyle kızlardan en ufak şeyde ayrılıyorlar, kızları aldatıyorlar, kızlara şiddet uyguluyorlar; nasıl olsa bundan ayrılınca başka bir sürü kız bulurum diye düşünüyor.
Diğer yanda sizin için hayatını feda edebilecek, hayatını size adayacak, sevgiye aç bir %70'lik erkek kitlesi var kızların ezik-mal-sünepe dedikleri erkekten dahi saymadığı benim de dahil olduğum bir kitle.
Bir sonraki sevgili seçimini yine %30'luk o kitle içerisinden seçeceksin biliyorum ki, kızlar başına gelenlerden neden ders almaz ki?
Subaylık yolunda ağır ve Emin adımlarla ilerliyorum elhamdülillah. Ve aynı şey başıma gelse benim için sorun olamazdi ya. Görev illaki olacak. Fakat karakteri güzelse sana değer verdiğini görüyorsan bence kompleks yapma
415 Yorumla- +1 yıl
Asker misin? Askerde neler çalışıyor şınav falan
- +1 yıl
Fiziksel olarak ne yaptırıyorlar Allah yapmak istedğin ve cabaladığın işte yardım etsin
- +1 yıl
Teşekür ederim abla iyi günler
- +1 yıl
egitimler kolay degil cok sabır istiyor iyi hazırlan.
- +1 yıl
Ben çok sabırlıyım Allah bana çok iyi sabır vermiş hemen öfkelenmem hep sabırlıyımdır
- +1 yıl
@1_MOONLİGHT_3 orası cok degişik inş başarırsın
- +1 yıl
@Dangerpeace1 Teşekür ederim de ben asker olamıycam daha 2 yıl sonra abi @KodYeşil asker olucak
- +1 yıl
@KodYeşil
- +1 yıl
@ KodYeşil
- +1 yıl
@1_MOONLİGHT_3 farkındayım ona yazmıştım bende 😊
- +1 yıl
Moonlıght diye etiket yapmışsın sonra ona dedim diyorsun yanlış etiket koymuşsunuz
- +1 yıl
çok takılma bu kadar ya
- +1 yıl
Detaylar iyidir
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim de aşık olduğum insan, sevgilim onun gibi bir şey ve hemen hemen aynı koşullarda çalışıyorlar. Göreve gittiğinde haber veremedğinde deliriyorum. Hayatımda hiç yaşamadığım kadar stres yaşadım 2 aya yakın uçuk problemiyle uğraştım, çok mutsuz oluyordum. Üstelik sadece sevgilisiyken böyle. Zaten ne kadar sevsem de o işini bu şekilde yaptığı sürece evlilik düşünemem. Hele ki çocuk hiç düşünemem
15 Yorumla- +1 yıl
Özlüyorsun ondam
- +1 yıl
Ondan
- +1 yıl
Özlemek. güzel duygudur
Cevap sahibi+1 yıl@yeşilgözlükızz03 yok be güzel değil😅 Sen gel onu bir de bana sor. Özlemekten daha ziyade korku endile var aslında. İşi çok riskli olunca ya bişey olduysa diye çeşit çeşit senaryolar aklımdan geçiyor
- +1 yıl
Cok seviyorsun ondan
+1 yılNeden sorun olsun kardeşim, Bende JÖHSubayim, Tim de sevdiğim kız ile birlikte görev yapıyoruz. Kardeşim aklın varsa kizin peşinden git. Kimseye nasip olmaz böyle evlilik :)
41 Yorumla- +1 yıl
merhaba, kadın subaylar jöh te çalışabiliyorlar mı? Birde şey sormak istiyorum, eğer görev alabiliyorlarsa jandarma komando ya da JÖH te dağda, meskun mahalde bulunup çatışmaya girebiliyorlar mı?
Şimdiden teşekkürler...
+1 yılAy ne güzel özendim😅. Bide pöhler in ayrı bir havası var benim çalıştığım hastaneye gelip gidiyorlar da her seferinde bir maşallah diyorum yani😅. Bence mutluysan zorlukları kesinlikle düşünme devam et
21 Yorumla
+1 yılNe kadar kutsal bir meslek evlenirsen sorun yapman sacma. Aksine gurur duyman gerekirr
30 YorumlaAgır meslek. Sureklı tayınler gece vardıyaları vs vs bırbırınıze zaman ayırmanız cok zor olacaktır bayanların bu tarz mesleklerı yapması guzel ancak ruhen cok yıpranabılırler yanı sana cok gorev dusecek
10 YorumlaAcayip iyi bir meslek sorunlar illaki olur ama halledersiniz. Düşünsene bir kız sana yaklaşıyor, sevgilinin elinde silah😂😂😂 şaka bir yana destek olursanız birbirinize güzel olur
20 Yorumla
+1 yılÇok süper bişey ya kesin farklı bir ilişki olur dert etme bence 😄
20 YorumlaPolis olması sorun oluşturabilir. Görev falan çıkar, gitmek zorunda kalır. Senin ona destek olman gerek. Vatan sana canım feda derken sadece kendi ölümünü mü düşünüyordun. Seviyorsan mutlu et, özel harekatçı olması polis olması sorun oluşturmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 senedir pöh olarak çalışıyorum çokta seviyorum mesleğimi asıl zor olan zor olan biriyle devam etmektir evliyim ve bir çocuk annesiyim eşimde normal bir işte çalışıyo çok şükür 12sene oldu
513 Yorumla- +1 yıl
Maşallah.
Zor olmadı mi
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone tabikide zor oldu
- +1 yıl
Çocuk ile de zor meslek icabı da zor eşine de zor sana da zor
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone yapcak bişey yok oğlumda istiyo polis ya da asker olmak ben seviyorum sadece bazen ayrı kalıyoruz ama alıştık artık
- +1 yıl
Haklısınız alışıyor insan.
Ne bilim yinede zor
Yaşlar kaç
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone 39 yaşındayız
- +1 yıl
İyiymiş.
Siz mutluysaniz gerisi sorun değil.
Tek çocuk meslek icabı mi tercih mi
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone her ikisi de değil
- +1 yıl
O zaman sormayım :)
- +1 yıl
Başarılar size :) poh culer sert olur
Cevap sahibi+1 yıl@forbiddenzone teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim :)
- +1 yıl
merhaba, bilgi edinmek amacıyla soruyorum, kadın pöhler dağa çıkmaz, nöbet yazılmaz, sadece büroda çalışır diyenler var. Bu tüm kadın özel harekatçılar için geçerli mi?
+1 yılBu birliktelik biraz sabır isteyen bir şey ama gerçekten kutsal bir meslek yapıyor bence çok şanslısın
30 YorumlaBenim en büyük hayalimdi, halada hayalim, ama olmam için evden kaçmam gerekiyor. Ve düşünüyorum da o kadar zorluğa rağmen PÖH olsaydım ve karşımdaki adam bundan tedirgin olsaydı şarjörü beynine boşaltırdım. Destek olacağına köstek oluyorsun resmen.
60 Yorumla
+1 yılİyi işte arkandan seni koruyup kollayacak dağ gibi sevgilin var daha ne istiyorsun?
40 Yorumla
+1 yılOlur tabii çok zor ve yoğun bir iş. Yanında olup destek çıkarsan çok iyi bir çift olursunuz.
40 Yorumla
+1 yılNe güzel işte, çok güzel bir meslek neden sorun olsun gurur duymalısın sorundan ziyade daha mükemmel olur
30 Yorumla
+1 yılBuluşmaya gelince işteee geliyoooorrr özel harekaaaattt
41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy ben de istiyorum ya ama bildiğim kadarıyla kadın özel harekatçılar erkekler gibi çok ağır görevlere vs gitmiyor ayda yılda 1 falan bu yola giriyorsan arkasında dağ gibi durmalısın ha durmasan da sorun yok onların hepsi birer dağ
20 Yorumla
+1 yılSeni bilmem ama çocuk için çok zor olacak o kesin. Normal bir aile düzeni, eve geldiğinde güzel bir karşılama, donatılmış bir sofrada ailenle mutlu bir yemek yemek pek yakın gelmiyor bana
00 YorumlaTakma kafana iyi anlaşıyorsanız sorun olmaz iyi gunlerin tadını çıkartın birbirinizi severek koruyup kollayın , iki gönül bir olsun özel harekat yol olsun.
00 YorumlaHiçbirimizin garantisi yok. Sosyal hayatınızı illaki etkiler ama sabırlı bir insanım diyorsan neden olmasın. Sonuçta hayatını birleştirecek olan kisi sensin baktınız olmuyor şube içinde ya da çok onplanda olmadığı yerlerde çalışabilir. Herşey için çare vardır. Benim surekli aklım alırdı büyük konusmak istemem ama polis asker benim gozumu korkutuyor bir bayan olarak söylüyorum.
00 Yorumla
+1 yılCok şanslısın onu mutlu edeceksen sevgine güveniyorsan evlen meslek ve zorluklar her şekil olur olacak oldumu sorun bence olmaz cok mutlu olursunuz sevginiz aşkınız taze kalır
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılAsker ve polis kadınlar genel olarak çirkin kadınlardan seçiliyor. Bir kadın asker veya polis üniforması altına girecek kadar çaresiz ise o kadınla yanyana bile yürümem. :):
07 Yorumla- +1 yıl
@KodYeşil öncelikle o tatlım yazan parmağını yirim. Ben zaten çirkinim.
- +1 yıl
@KodYeşil birbirimizi kandırmayalım. Her kadın güzel, her erkek de yakışıklı değildir.
- +1 yıl
@KodYeşil Yo, güzellik çok derin bir nefes gibi. Herkes de onu içine çekip uzun süre tutamıyor.
- +1 yıl
@KodYeşil her erkek yakışıklı her erkek güzeldir diye birşey yok kendini kandırma, insanlar inanıyor buna, sonra da gerçek yüzlerine çarpınca da özgüvenleri yerle bir oluyor...
Woww Polis özel harekat hedefim 💪🏻
Sorun olabilir çünkü görevleri falan var başka şehirlere gidebilir10 Yorumlayanlış yapmaya meyilliysen arkana bakmadan git zaten 😄
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂
Eve girerken üniformasını kapının dışına asabilirse gül gibi geçinirsiniz bence...
20 Yorumla
+1 yılHayalimdeki meslekti vay bee niye sorun olsun bence olmaz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPöh zor bence özellikle bir kadın için daha zor aile hayatında
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir zafere çiçekli yollardan gidilmez ne kadar aksaklıklar yaşanızda sizi bir arada tutacak güçlü bir bağ var bu ülke için ikinizde emek sarf edeceksiniz tek kelimeyle gurur verici bir durum 🇹🇷🇹🇷
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 566 cevap paylaştı. Bişey olmaz benimde vardı zamanında avcı olduğum için atış yapardık nişamgahya deli ederim onu benden gerisin diye :) diyeceğim şu kadın her yerde yine kadın.
00 Yorumla
+1 yılYeme bizi dayı normal kızlar bile bana bakmaz ken özel harekatçı kız sana niçin ve hangi sebeple baksın?
00 YorumlaEve silahla giren kadını düşünemiyorum 😀 Her şeyi yaptırma kudreti... Hayır olamaz. Hayal bile etmek istemiyorum 🙂
02 Yorumla- +1 yıl
eve silah getirmek yasak diye biliyorum :) beylik tabanca getirebilsen bile, aktif görev dışında yani sivilken, zaruri bir durum yoksa kullanamazsın, çok pis cezası var
yani PÖH de olsa kadın sonuçta, bir yere kadar ağırlığı... - +1 yıl
@müendisbey :))) helal olsun ciddi ciddi anlatıyorsun
Umarım mutlu olursun fakat otoriterlik yapmaya çalışabilir üstünde.. ağzına s. car ayıptır söylemesi :D
00 YorumlaBenim erkek var benim bile sorun oluyor bazen sizi bilemem tabi
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılBunu düşünüyorsan sevmiyorsun demektir. Sevmedigin biriylede ilerisi olmaz.
10 Yorumla Benim hayalimdi ama esimin ya da sevgilimin kim olursa severek yapiyorsa yapabilir ben onu o mesleği yaptığı için bırakmam aksine o zorluğa gogus gerdiği için daha da baglanirim
00 YorumlaAllah yardımcısı olsun öncelikle evleniceksen riskli bir mesleği var sevdiğin kadının eşinin şehit olma durumu var her gün o duyguyla bekliceksin eşini merak ediceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yaratsın? Bende özel harekat polisiyim, ve Birbirinizi seviyorsanız, Evlenin :)
423 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Alprstha ben 3 yıldır özel harekattayim bir kaç sorundan dolayı izindeyim.
Cevap sahibi+1 yıl@Alprstha Bilmem :)
- +1 yıl
Polisin burda ne işi var😏
Cevap sahibi+1 yıl@eren_demenyeterli Polis insan degilmi? Pardon senin gibi kişilerin ne işi var peki?
- +1 yıl
herzaman gizli üye olarak cevap veriyorsunuz sanırım
- +1 yıl
Kadın polis popülerdir buralarda zaman harcamaz ayrıca senin gibi derken?
Cevap sahibi+1 yıl@eren_demenyeterli bana diyorum da sen. ne geziyorum diyorum...
- +1 yıl
Sen bu Türkçe ifade ile iyi polis olmuşsun boş vaktim var ondan burdayım
- +1 yıl
erkekler sizin mesleğini öğrenince bir kaçma durumları oluyor mu?
Cevap sahibi+1 yıl@eren_demenyeterli boş yapma
- +1 yıl
Kişi kendinden bilir işi
- +1 yıl
@eren_demenyeterli - @mühendiss-94 bu kuyruk acısı ne kadın efendi gibi yorum yapmış yırtık dondan fırlar gibi neden heryerde saldırgan tavrınızı sergiliyorsunuz biraz efendi olun adam olun sizinde Anne ve kız kardeşleriniz var sakin olun
Cevap sahibi+1 yıl@Alprstha boşver ya boş insanların boş çeneleri :) hic takmıyorum valla
Cevap sahibi+1 yıl@Alprstha Sanal diye istediklerini yaptığını sanan bulunmayacaklarını sanan kişi bunlar Klawye erkekliği :)
- +1 yıl
@Alprstha kardeş beni katma ya :))
- +1 yıl
hanımefendi benlik bir durum yok beni karıştırmayın.. bir bayanla kötü konuşacak biri değilim
+1 yılValla iyi şeyler yaparsan, memnun edersen sorun oluşmaz da yamuk yapansan oluşabilir. :))
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 726 cevap paylaştı. Çok karizmatik ama dediğin gibi sıkıntılı bir durum ya benim aklım kalır 😑
00 Yorumlao görevini ifa ederken sen onu aldatırsan, keser ne varsa sende.
00 Yorumla
+1 yılGerçek Sevgi varsa hiç bir şey sorun olmaz veya engel olmaz.
00 YorumlaTek sıkıntı kavga ettiğinizde olur. Seni yerden alıp yere çarpar ☺
00 Yorumla
+1 yılrabbim gör gör sen adama neler veriyon bize anca isci seyi yagdir
00 YorumlaBizim gibi uzun ve ayrı dış görev süreleri olmaz diye düşünüyorum. Bide jöh mü pöh mü?
01 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz hatta evlenmeye bak 6 bin maaşı var kaçırma
046 Yorumla- +1 yıl
10 bin alıyorlar dogu daysa 14 bin alıyorlar
- +1 yıl
O kadar değil 1156 terör 1000 tl de özel harekat tazminatı yola doğuda 7.5 alıyorlar 10 bin filan hikaye
- +1 yıl
14.560Tl canım :)
- +1 yıl
Arkadaşım var biliyorum özel harekat adı üstünde göreve cıkıyorlar canları tehlike de tabi o kadar alacaklar sen öyle diyorsan sana göre öyledir
- +1 yıl
Görev dediği bekleme noktası arada bir ilçe görevi oluyor maks. 2hafta sürüyor ondada üs bölgesinde bekliyorlar intikal filan olsada o kadar sıkıntılı arazilerde iş yapmıyorlar
- +1 yıl
Parası pek önemli değil vatan sağ olsun yeterli😊
- +1 yıl
O parayı vermezsen çoğu kişi yapmaz bundan adım gibi eminim
- +1 yıl
Evet vatan sağ olsun yeterli
- +1 yıl
Vatan aşki icinde yapılîyor kerdeş parası icinmi olur o halde para icinmi şehit oluyor şehitler
- +1 yıl
Her ölen asker ya da polis İslam katında şehit olacak diye bir kural kaide yok
- +1 yıl
Asker polis derken besmele çekerek al ağzına bu 1, Asker polis ölmez Şehit olur bu 2, Hicbir Vatan sever insan Para için yapmaz bu 3, Tamam?
- +1 yıl
Şu zamanda insanların büyük çoğunluğu neden asker ya da polis olduğunu zannediyorsun birçoğu atanamadığı iş bulamadığı için giriyorlar Bunu sende biliyorsun ve gerçeği inkar edemezsin
- +1 yıl
Vatanı icin dogru yolda şehit oluyor müslüman insan şehit olur kardeş kafa yapın cok farklı ve tuaf@büşraaaksn insan sinir oluyor sinir olmamak el de degil cahil cahil konuşma şehitlerimiz adına
- +1 yıl
Evet dediğin doğru işi olmayan veya atanamayanlar asker polis oluyor, Ama dediğim çok saçma. Asker polis ölür diyorsun ölmez Şehit olur, Kar in altında kalsa Şehit olur, Deprem in altında Şehit olur Müslüman insan Her koşulda Şehit olur Allahın katın da :)
- +1 yıl
Çok biliyormuşluk yapma aç kuran oku kitap oku araştır aklından uydurup uydurup buralara gelme ;) Sen kimsenin içini bilemezsin.
- +1 yıl
@SudeNaz001 👍👍👏👏😘😘canım benim ya
- +1 yıl
Sen parası için evlilik yapacaksan hic yapma :) Vatan Bayrak sevgisi olucak... Para her türlü kazanılır... Ama Vatan 1 defa olur onu da canım pahasına korumak :)
- +1 yıl
Para için evlilik yapmama gerek yok zaten öğretmenim ben ek dersler, kurslar, dyk vs. 5 bin civarı maaşım var
- +1 yıl
Canım sen 5 bin civarı alırsın da Bizim ne aldığımızı bilemezsin oraya 6 bin falan yazmayla bilmek değil :)
- +1 yıl
Yaa ammada boş yaptın ya 6 bini eski erkek arkadaşım alıyordu ben onun yalancısıyım
- +1 yıl
Sen uzatıyorsun 14 buçuk bin alıyorum :) doğu görevinden dolayı... Boş yapma...
- +1 yıl
Bana bir tane bul 😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne bulayım?
- +1 yıl
Koca istiyor 🤣arkadaş
- +1 yıl
Bekar boş birisi var mı sude ayarla ona 😁😂
- +1 yıl
Kusura bakma ya kaç aydır evdeyim kafa buluyorum seninle karantinalardan dolayı nevrim değişti okullarda kapalı olunca tıkanıp kaldım evde kafa buluyorum seninle
- +1 yıl
Baskâsiyla bul kafa !
- +1 yıl
Ya bişey soracam sana ama ciddi bir şekilde cevap vermeni istiyorum
- +1 yıl
Tabiki şöyle
- +1 yıl
Şu son zamanlarda polis şiddetiyle ilgili ne düşünüyorsun
- +1 yıl
Bende polis olsamda o kinaye sinirliyim Aynısını ona yapmak laızm Üniformasız olucak ama, Kotu bukuyourm polis sivile saldırmasını.
- +1 yıl
Ne zaman oldun sen polis
- +1 yıl
3 4 yıl oluyor
- +1 yıl
Şu zamanda niye bu kadar polis alınıyor sence
- +1 yıl
Polislik açığımız var. Alımlar sınavlar yapılıyor.
- +1 yıl
Polisin kaç tane doğu görevi var
- +1 yıl
vay be maaşa bak. bekar özel harektçı bulmak lazım :)
- +1 yıl
O kadar almıyorlar hocam 14.500 hikaye nereden biliyorsun diye soracak olursan abim şırnak ta oradan biliyorum
- +1 yıl
Senin abin ne uzmanmı
- +1 yıl
Siz hikaye deyin ben bunu bir cok pöhden duydum
- +1 yıl
Benim köyümden bir uzman kuzey ırakta ve o 14 bin alıyor kuzey ırakta oldugu icin yazık dolandırılmîş da ramazan eger dogruysa Allah sabır versin güc kuvvet versin ona inşallah dolandırıcılar tez zamanda bulunurlar
- +1 yıl
@yeşilgözlükızz03 bizim milletimiz mübalağ sever ;)
- +1 yıl
@1papatyasever Bizim insanlarımızın %85 i cahil olduğu için Uydurduğu yalanlara kendileri de inanıyor 🤣🤣🤣
- +1 yıl
@SudeNaz001 biraz cahillik, biraz fakirlik, biraz da fakirlikten sonra gelen sonradan görmelik olunca 5 i 10 yaparlar.
Kadınlar psikolojik açıdan daha çabuk yipranabilir.
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz uzaktan gelince sevişmeler saha ataşlı olur
00 YorumlaToplasan 10 tane kadın polis yok, onların da büyük çoğunluğu çirkin, bu sevdadan vazgeç..
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 535 cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz
Eğer seviyorsan ve mesleğini düşünüyorsan yazıklar olsun00 Yorumla
+1 yılkirkudanmi plafilin gizli 😀aman kanka sen napacan boyle yerde yenge gormesin topuklarina sıkar
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Çok tatlı oluyorlar ya.
Ama sıkıntı olmamalı bence00 YorumlaSevgi herşeyi çözer ama iş gereği sorumlulukları seni yorabilir tüm ihtimalleri gözönünde bulundurularak karar verin bence sonra pişman olmayın
00 Yorumla- Devamını Gör (114)
Devamını Gör(159)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Kadın özel harekatçı flörtüm var. Mesleği ileriye dönük sorun yaratır mı sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler