İstanbul'a yeni geldim buraya yazacak kadar düştüm biliyorum belki bilen birisi vardır diye İstanbul'da kafes dövüşü yapilan yerleri bilen var mı çok acil?
Güncellemeler
1 yıl
İstanbul'da bir dövüş organizasyonu buldum güzel paralar dönüyor eğer kendine güvenip katılmak isteyen arkadaşlar varsa soruma cevap yazsın
Valla kaçak bildiğim yer yok dostum. MMA dövüşçüsü arkadaşımın İnstagram hesabını vereyim, onun kaçak salonu var ama İstanbul'da değil belki biliyordur
Acil bir miktar paraya ihtiyacım var ve başka şekilde toplamam mümkün değil buraya sorarak ne kadar zor durumda oldugumu tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım
Bende Tanrıya çok sıkı bağlıyım her sabah akşam dua ederim bir çok sıkıntıdan kurtardı bundan da kurtaracak eminim sadece biraz dişimizi sikmamiz gerekiyor kendimi geçtim sevdiklerimi düşünüyorum sadece nazik sözlerin için çok teşekkür ederim
Kendin için bunu hallettikten sonra uzaklaş herşeyden lütfen eğer sevdiklerin varsa. Bunu yapmanı hiç istemem niyeyse içine hiç sinmiyor çok üzülüyorum. Neyse dua edeceğim Allah yardımcın olsun
Bu konuda kendime güvenmesem bu işe asla girişmem ben dünyaya gelirken tanrı bana korkunun ne olduğunu öğretmemiş maalesef dualarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya dövüşuyomusun acımıyor mu 🥲 bi bilgim yok maaleseff
Kazganların oraya gitsene
Kazganlari biliyorum ama benim paraya ihtiyacım var dostum para için dovusmem gerekli
Kaçak mı dövüşceksin
Aynen öyle kardeşim biliyorsan söylersen çok mutlu edersin beni zor durumdayim
Valla kaçak bildiğim yer yok dostum. MMA dövüşçüsü arkadaşımın İnstagram hesabını vereyim, onun kaçak salonu var ama İstanbul'da değil belki biliyordur
www.instagram.com/zabit_halilov
Umarım bilgisi vardır
yurt dışı ağı var mı acaba Bulgaristandan geldim ben
Çok teşekkürler kardesim
Bir fikrim yok o da yabancı bir sor bakayım ne diyecek
Neden bunu kendine yapıyorsun 🥺
Acil bir miktar paraya ihtiyacım var ve başka şekilde toplamam mümkün değil buraya sorarak ne kadar zor durumda oldugumu tahmin edebiliyorsunuzdur sanırım
Bunu başka türlü halledemezmisin. İki üç işte calisarak yapma bunu kendine lütfen
Maalesef düşüncen için teşekkür ederim ama başka yolu yok
Sana çok dua edeceğim
Özellikle dua edeceğim yani Allah seni bu sıkıntıdan kurtarsın
Bende Tanrıya çok sıkı bağlıyım her sabah akşam dua ederim bir çok sıkıntıdan kurtardı bundan da kurtaracak eminim sadece biraz dişimizi sikmamiz gerekiyor kendimi geçtim sevdiklerimi düşünüyorum sadece nazik sözlerin için çok teşekkür ederim
Kendin için bunu hallettikten sonra uzaklaş herşeyden lütfen eğer sevdiklerin varsa. Bunu yapmanı hiç istemem niyeyse içine hiç sinmiyor çok üzülüyorum. Neyse dua edeceğim Allah yardımcın olsun
Bu konuda kendime güvenmesem bu işe asla girişmem ben dünyaya gelirken tanrı bana korkunun ne olduğunu öğretmemiş maalesef dualarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar
Yapacak iş mi kalmadı şaka gibi
Birilerinin kafasına silah mi dayayalim?
İş diyince birilerinin kafasına silah mı dayiyorsunuz?
Acil yüksek miktarda nakit lazım nerede çalışarak bulabilirim sence
Düzgün bir işte çalışarak tabiki de birinden de borç alıp daha sonra ödeyebilirsin korkuncsunuz cidden kafes dövüşü ne 😬
Çalış onun yerine
Çalış.
İlginç bir soru.
O neydi