Babamdan ve ailesinden nefret ediyorum?

Akrabaları anası babası nefret ediyorum artık onlarda benim bu halimi gördüğü için beni saf insan sevmeyen biri biliyorlar işlerine gelmedigi için tabi oysaki sevilecek insanı sevilmeyecek insanı çok iyi biliyorum babam her dediğimizi alıyor ekmeğimizi yiyecegimizi icecegimizi kıyafet vs istesem alıyor ediyor ama ailesine geldimi ezdirmeyide çok iyi biliyor anneme diyorum milletin babası karısının cocuğunun ağzına bakıyor sen bunu çok iyi görüyorsun böyle baba olsa nolur olmasa nolur basımda diyorum boşanacak hali olsa iki güne boşa derim ama evimiz yok gidecek biyerimiz yok benim bi meslegimde yok ona bakayım mecburuz diye düşünüyor bu bayramda köyden kurbanlık almış anneme sormadan kaç defa annem kesmicem gitmicem dediği halde gitmem aynı gün dönecekseniz dönün dedim gidip o insanların suratına bakmam cekmem millete hizmet etmeye gitme dedim yazık alınmış falan diyor beni ilgilendirmez almadan sorsaymis dedim o kadar delirecek durumdayımki Allah aşkına bana akıl verin ben napıcam cildiricak raddeye geldim anacı babaci erkeklerle evlenmeyin yoksa bilmem kaç yaşında çoluk çocuk sahibi olmuş evlenmiş adamlar bile bu yaşta anacı babaci olur benim babam gibi.
Babamdan ve ailesinden nefret ediyorum?