Benim birkaç aydır tanıştığım bir arkadaşım vardı hep eskiden beri ailesinin durumunun çok iyi olduğunu söylemişti. Ama bir kaç yıl önce şans oyunlarından bir miktar para kazanmış ne kadar olduğunu söylemedi ama bu parayla kendine ev almış iş kurmuş ve lüks bir hayat yaşıyor eskiden fakirmiş ve şimdi zengin. Hiç kimseye para çıktığını söylememiş sır gibi saklamış ben tesadüfen öğrenmiştim. Parasızlıktan liseyi bile bitirememiş şimdi onuda bitirmeye çalışıyor. Niye böyle yalan söyleme gereği duydu ki amacı neydi? Ne yapacağım arkadaşlığımı bitirmeli miyim?
Sorumu süresi dolunca sileceğim lütfen süper soru seçmeyin. Teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herkese söyleyip parasına ortak mı çıkarsın?
Adını sanını bilmediği dıdısının dıdısı akrabaları kankası mı olsun?
Görgüsüz gibi milletin gözüne mi soksun parasını?
Parayı duyan üşüşecek tepesine.
En iyisini yapmış.
Yani yaptığı doğrumu hayatı hakkında yalan söylemesi
Özelini, geçmişimi ifşa etmek zorunda mı? Kime ne? Daha doğrusu seni niye bu kadar alakadar ediyor?
Bana yalan söylemesi kırdı kaç aydır arkadaştık birkere bile söylemedi sır gibi saklamış
İyide sanane? Onun geçmişi, onun hayatı, onun özeli.
Arkadaşlığımı bitirmelimiyim
Sebep?
Bana yalan söyledi güvenim kırıldı
Sen sonradan hayatına girmiş bir insansın, bu onun geçmişi geçmişi. Kendince bu durumda dışarıdan dikkat çekmemek için bir koruma yöntemi bulmuş. Neyin hesabını verecek sana? Herşeyini sana detayına kadar anlatmak zorunda değil kimse. Herkesin herşeyini bileceksin diye bir zorunluluk yok. Yalansa yalan söylemiş, onun hayatı.
En doğrusu çünkü para için akraba dost VS artacak insanların istekleri bitmez
En akıllıca olanını yapmış
Kendisi başka bir şehire taşınmış bizde orada tanışıp arkadaş olmuştuk. Ama böyle bir şey beklemiyordum ondan. Eskidende zengindik falan demesi
Zeki çocukmuş helal olsun
Neden böyle söylediniz ki bana yalan söylemesi kırdı beni
O da senin sorunun. Çocuk kendini güvende hissediyor yaptığı doğru
Doğrumu yani arkadaşımın yaptığı
Evet doğru çünkü mafya VS tiplerden başı belaya bile girebilirdi. bu şekilde hem kendini hem ailesini korudu. Zeki çocukmuş helal olsun
Yaramaz haram para.. en iyisi i yapmis goze batmak kotu
Yalan söylemesi doğru birşeymi
Sana geldi ve para cikmadi param yok mu dedi
Hayır ben ondan hiç para istemedim sadece birgün tesadüfen bir şekilde öğrendim bu doğrumu dedim evet dedi niye yalan söylediğini sorunca öyle gerekiyordu dedi
Sanane mk sana mi sorcak. Ilan mi eyain yayin mi yapsin. Sana ne oluyosa. Ama iyi olmus sana 🤪
Hayir
Bisry olmaz devamke
Yalan söylediği için kırıldım arkadaşlığımı bitirmelimiyim