Arkadaşlar sokak köpekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bildiğiniz üzere insanlar sokak köpekleri konusunda ikiye bölünmüş durumda, canım ülkem hiçbir zaman beni şaşırtmıyor, önemli konularda her zaman ikiye bölünüyoruz, köpeği konusunda size fikrimi şöyle özetletmek istiyorum, ben 20 yaşında bir gencim, motokuryelik yapıyorum, dürüst olmak gerekirse ben köpeklerin toplatılması tarafindayim, çünkü motor kurye olarak köpeklerin hareket eden vasıtalara saldırdığını bilmeyen yoktur, ve biz motorculara saldırdıklarında kaza yapıp yaralanma hatta ölme ihtimalimiz var, it taparlara sesleniyorum, ekmeğine rızkında olan bir insan sokak köpeği yüzünden öldüğünde hoşunuza giden mi bu, onu geçtim bu ülkede kuduzdan dolayı ölen binlerce insan var, bu ülkede köpeğin saldırıp korkutması sebebiyle yanlışlıkla yola çıkıp kamyon vurması ile vefat etmiş insanlar var, ah ah, keşke orada olsam dediğim, ufacık küçük çocuklara saldırıp çocuklarda büyük tramva yaratan vakalar var, bunlar hiç görmüyor musunuz, ben bir insan olarak, sokakta yaşayan, insanlara zarar veren köpeklerin toplatılmasını istiyorum, bunun ahı mahı yok, toplumumuz o kadar cahil ki, yok köpekleri toplayıp saldırgan olanları uyutursak depremler olurmuş seller olurmuş, ah ah, keşke beynini biraz çalıştırsa, depremde Can kaybına sebep olan yer sarsıntısı değil binalardır, eğer ki gah hükümet gah ülkemizde faaliyet gösteren müteahhitler adam olsaydı, inşa edilen binaları sağlam bir şekilde olaydı, aynı Japonya'daki gibi, depremin şiddetini hemen binalar yapılsaydı olan depremlerde Can kaybımız da olmazdı, lakin ülkemizde bu konuları iyi biliyorsunuz, Demir çalan mı dersin, bunlara göz yuman mı dersin, bunlar olmasa bu it taparların örnek göstereceği vakalarda olmazdı, deprem bu ülkenin değişmez gerçeğidir, binalar sağlam dikilirse depremde Can kaybımız olmaz, ve dediğimiz gibi, biz insanlara zarar veren vasıfsız saldırgan canlıların derhal toplatılmasını istiyorum, bu konuda benim gibi düşünmeyen insanların psikolojik destek almasını istiyorum, bir Adem oğlunu milyarlarca it'e yeğlerim, düşünun, sokakta yürüyorsunuz, bir anda etrafınizı onlarca köpek sardı, ve size saldırdılar, o itler var ya sizi parça parça eder yerler, bu hayvanlar içgüdü ile hareket ediyor, onların gözüne siz bir yemeksiniz, eğer ölmek istiyorsanız, hatta acı çekerek ölmek istiyorsanız ısırılıp ölmek istiyorsanız it taparliga devam edin, ben biliyorum ki bu ülkenin aklı başında yöneticilerinin doğru kararları alıp köpeklerin toplatılmasını kararlaştıracaklardır, her gün köpekler tarafından saldırıya uğrayan onlarca hatta yüzlerce insan var, bunları hiç mi düşünmüyorsunuz it taparlar, köpekler toplatılacak.

Arkadaşlar sokak köpekleri hakkında ne düşünüyorsunuz?