Hangi aci daha buyuktur.. Karar veremedim.. Sizce?
annesiz
babasiz
her ikisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Baba olmayınca anne her daim toparlamaya çalışır.
Anne olmayınca baba herşeye yetişmeye çalışır.
Her ikisinin de yeri ayrıdır.
Yaşayanlar iyi bilirler ayrım yapılamayacağını.
Aksini düşünemiyorum ben çünkü.
Yaşadım, bilirim. Ömür boyu yalnız kalırsın.
Eşin de olsa, kardeşin de olsa, hayatında kim olursa olsun onlar olmadığı sürece hep yalnızsındır.
Bence "Yalnızlık Ömür Boyu" sadece bunun için söylenmeli.
babasını kaybetmiş biri olarak çok dürüst olayım; içim yanmasına rağmen annenin yokluğu daha acıtır diye düşünüyorum. ama tabi bazısı babasına daha düşkün olur.. vs herkes için başkadır. allah gecinden versin diyelim en iyisi
İkisi de tabi ki ama illa birini seçecek isem ben annem olmadan dayanamam düşüncesi bile kahrediyor insanı
Benim için annesiz kalmak.
Zaten babam hic olmadı.
Cevap
25Cevap
bence kıyaslanamaz ama babasızlık tahmin edilemeyecek kadar zor. Allah annemi başımdan eksik etmesin Ona bişi olursa naparım bilemiyorum:'(
Bence ikiside zor ne ana gibi yar bulunur ne baba gibi diyar ALLAH onları başımizdan eksik etmesin inşaALLAH amin...
Baba olmayinca yetim oluyorsun. Anne olmayinca kimsesiz. O yuzden annem.
Allah herkese en gecinden versin.. Allah başımızdan eksik etmesin böyle moral bozucu konular yazmayın arkadaşlar kötü oluyoruz sonra :)
küçükken sorulan "en çok anneni mi seviyorsun yoksa babanı mı?" sorusu gibi buda. her ikisinin de acısı çok zordur insanın kolu kanadı kırılır Allah yokluklarını göstermesin
İkisi de çok zordur herhalde ama annenin yeri her zaman ayrıdır allah yokluğunu gostermesin
Ben babamı 1997 sabaha karşı kaybettim 5 yaşındaydım öldüğünde hala öldüğü günü ve yüzünü unutmadım unutmam 14 yıl kadar oldu hala kabullenemedim arkadaşım
bizde bir laf var 'anası olmayanın babası olmaz' derler.
Ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz.. Tabi ki anasız kalmak daha zor.. Allah ikisinin de yokluğunu göstermesin
her ikisi de büyük acı. Ama anne boşluğu hiçbir zaman dolmaz
Her ikisi de ama anne olumu daha agir bir sey ya Allah gostermesin
Rabbim anasiz babasiz kalanlara sabir versin bizlerinde basindan eksik etmesin saglikli mutlu guzel gunler esliginde yasayacagimiz kadar yasayalim insallah
Annesizlik daha zor, bilirim. Çünkü yaşadım.
Benimde kuzenim dun dogum sonrasi ic kanama yuzunden vefat etti. 3 tane kucuk cocuğu var... Ben de anasizlik diye dusundum o yuzden zordum...
Vefat mi etti anneniz?
Anladim o daha zor... :( uzuldum..
Tabii Her İkisi de Zor Ama,
Bir İnsan Babasız Büyüyebilir Ancak Anasız Büyüyemez.
Annesi kalmak çok daha zor, ama babasız da olmaz o yüzden her ikisi..
Babasız.
İnsanın babası olmazsa onunda değeri kalcağını zannetmem pek çevre bakımından.
çook haklısın :(
ikisi de çok kötü. ha annem babam hayattalar şükür ama ikiside birbirinden farksız
Babasız büyüdüm ama annesizliği kaldıramazdım, kaldıramam. ALLAH göstermesin, beni ondan önce alsın.
Anasız kalan acımasız olur. Babasız kalan acınılası. Ona göre de kişilik karakter değişiyor. Bu soru da anketten uzak durmak en iyisi.
ikiside zor heleki biri gidince diğerinide kaybetme korkusu kadar kötüsü yok.
Annesiz daha kolay hayat =D babasızda olabilir takmamak gerek fazla.
kavga ederiz bazen ama değerlerini bilemeyiz. üzülür ağlarız herhangi birinin yokluğunda :(
kıyaslanamaz ya ikiside kolay şeyler değil. allah kimseye göstermesin
Benim Annem yok babam var da yok gibi ama iyi ki böyleymiş kendime baktığımda halimden memnunum
annemde babamda var Allah'a şükür ama babam olmasa ayakta olabilirim annem olmazsa bende ölürüm
Allah acılarını göstermesin ikisi olmadan olmaz...
İkisi de çetin olmalı.
Annemsiz yaşayamam :)
Allah ikisininde yokluğunu göstermesin
tabikide her ikisi de kötü
Her ikiside. Allah yasatmasin...
Allah ikisininde yokluğunu göstermesin kimseye
anam yok gayet iyiyim baba daha iyi bence :)
Annem yok. Benim hayatimi ele alırsak annesizlik.
ikisini de sevmiyorum
Cccccccc
Aney dedim
Bence. Ikisi
Tartışılmaz bile =/
Baba boşşş :)
ne farkeder ki
Annesiz
babasiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar