Dünyanın en güçlü adamı haftor bjornson 2.10 boy 210 kilo diye biliyorum 501 kilo deadlift yaptı dünya rekoru bunda kendisi bilek güreşçilerinden bilek güreşi eğitimide aldı jijutsu eğitimi de aldı 7 senedirde boks eğitimi alıyor yumruklarıda sert dünya üzerindeki en güçlü adam gibi bir şey kendisi
Bende 1.93 boy 77 kiloyum 5-6 sene boks yaptım sizce bunla kavga etsem beni dövermi sizce hangimiz döveriz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dünyanın en güçlü adamı da kimmiş kesin sen alırsın
Aynen
Kanka bırak sadece düşüncede kalsın. Olur da ararsa açma
Neden?
Nedeni yok. Yapma işte.
adama zaten ulaşamam Instagram da 2 milyon takipçisi var ama evet korkutucu adam 2.10 boyunda 210 kilo birde dünya rekoru kırdı 501 kilo deadlift yaptı jijutsu güreş egitimi var 3-4 sene 10 senedir boks yapıyor yumruklarıda dünya üzerindeki en güçlü yumruklar danmış sizce karşısına çıksam ne gibi sonuçlar çıkar?
Bende 1.93 boy 75-77 kilo civarı normal bir vatandaşım ama boks kickboks eğitimi aldım
Çok iyi sonuçlar çıkmaz brom.
anladımda zaten adama ulaşamam ama adamla kavga etsem baya izlenme alır
Düşünsene bu adamla kavga etmek zorunda kalıyon haftor bjornson la 2.10 boyunda 200 kilo dünyanın en güçlü adamı kavga ediyorsunuz seni yumrukluyor sen bayılıyon hala yumrukluyor hayali bile korkutucu dimi
sen tabii ki
Eminmisin ben bunu alırmıyım?
evt
Adam dünyanın en güçlü adamı ama
501 kilo kaldırıyor bilek güreşinde herkesi yeniyor 200 kilo adam boyu 2.05 10 senedir boksla ugraşıyor dünya üzerindeki en sert yumruk bunun yumrukları ölçüldü nasıl dövücem bunu?
Ben 75-77 kilo 1.93 boyunda bir vatandaşım bu adamı nasıl dövücem?