Muhammed Ali mi yoksa Mike Tyson mu İşte Dünyanın En Güçlü İki Boksörü?

Önce Mike Tyson Demir yumruğu koydum kendisi Dünyanın güçlü yumruğuna sahip bir yumruğunun gücü 1.5 ton bu ne demek biliyormusunuz normal bir insana vursa Asya Kıtasından Avrupa Kıtasına yollar Adamı

İnanılmaz bir güce sahip bunun yumruğunu normal insan yese karnına bağırsakları dökülür ya da normal yüzünüze yeseniz 32 dişinizi kıracak bir güce sahip aynı zamanda hapise girdi çıktı ve gücünü kaybetmedi 55 maç yenilgi
Kendisi Aynı Zamanda Korkusuz Kaplan besliyor şu an emekli 52 yaşında ve kaplanı geçen kaldırdı fırlattı şok oldum yıllar geçmiş yaş geçmiş ama gücü halen yerinde böyle birinin Müslüman olmasıda ayrı güzel birşey Toplam maç 58 yenilgi 6 sonuçsuz 2 ve 50 galibiyeti var

İşte Dünyanın En iyisi Görülen Çoğu Otoriteye göre Amerikalı Boksör Muhammed Ali kendisinde yorulmaz tükenmeyen bitmeyen güç ve hız hiç bir boksörde yoktur şimdiye kadar Benimde gördüğüm yer yüzündeki en güçlü insanı belkide

Muhammed Alide Hapise Girdi Ama Çıktı oda hastalandı ve kariyerindeki yenildiği maçlarıda sadece hasta olduğu için kaybetti herkes sonradan öğrendi paraya ihtiyacı olduğu için dövüştü ve kaybetti 61 maçı var 55 galibiyet ve 5 yenilgisi var Bu ikisininde Ortak yönleri Amerikalı ve Müslüman Olmalarıdır
Güncellemeler
+1 yıl
Günceldir arkadaşlar normalde Spor olarak sorucaktım da spor konusunu göremedim soru sorarken