Kızlar iş görüşmelerinde size teklif edilen içeceği içmeyin, içiyor musunuz?

Bu söylediklerim eğer gittiğiniz iş görüşmesinde yalnızsanız gerçekten bir bardak su bile içmeyin tuvaletinizi bile gidermeyin. Birkaç gün önce iş görüşmesinde geldi başıma. Bildiginiz İstanbul’da Mecidiyeköy gibi işlik bir yerde iş yeri. Ama ofiste tektik. Uzun süren bir görüşmeydi ve ilk başta iyi yaklaştı sonra abuk subuk konuşmaya başladı üstü kapalı ilişki teklif etti resmen sapık herif. Nasıl çıktığımı şaşırdım. Tuvalete girmiştim bu olmadan önce kamera vardır tanımıyorum belki sapıktır kuruntusuyla ihtiyacımı bile gidermedim. Verdiği hiçbir şey içmedim çay sogudu ikincisini getirdi. Bir yudumun yarısı kadar almadım bile. Sonunda adamın soyledikleri karşısında şoka uğradım zaten ahlaksız sapık. İyi ki öyle yapmışım. Tuvalete girmemiş verdiğini içmemişim. Yoksa gerisini düşünemiyorum. Bu tarz hasta ruhlu piskopatlara denk gelebilrsiniz iş görüşmelerinde eğer tekseniz su bile içmeyin tuvalete girmeyin ve olay karşısında saldırgan olmak yerine direk sakince uzaklaşmaya çalışın. Gerçekten ortalık p. slik dolu ya
Kızlar iş görüşmelerinde size teklif edilen içeceği içmeyin, içiyor musunuz?