Bilmiyorum isme bakmıyorum sana deng gelmişim yine şimdi fark ettim ama yorum açık olduğu sürece kendi görüşümü paylaşabilirim kişi istekliyse o hesap öderse bana kız ve erkek hesap odetme hakinda aradaki farkı anlatirmisin belki bir görüşümü değiştirirsin
18 yaşındasın, benden sonraki nesilsin, doğal olarak sana kızla erkeğin hesap ödemesi arasındaki farkı anlatmam pek mümkün değil. Sen kendi nesline göre yaşa hayatı, ben kendi neslime göre.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Selektör yapma, yoksa selektörün allahını görürsün derim.
Kabul ederim, iş hesap ödemeye gelince bırakmam ben ısmarlarım.
Kanki kız diyor zaten ismarlayim diye neyine sen hesap odiyon ne anladın sen o isten
Birincisi her yoruma atlamasan mı? İkincisi kız dese bile ben kıza hesap ödetmeyi sevmiyorum kardeşim, sen ödet.
Bilmiyorum isme bakmıyorum sana deng gelmişim yine şimdi fark ettim ama yorum açık olduğu sürece kendi görüşümü paylaşabilirim kişi istekliyse o hesap öderse bana kız ve erkek hesap odetme hakinda aradaki farkı anlatirmisin belki bir görüşümü değiştirirsin
18 yaşındasın, benden sonraki nesilsin, doğal olarak sana kızla erkeğin hesap ödemesi arasındaki farkı anlatmam pek mümkün değil. Sen kendi nesline göre yaşa hayatı, ben kendi neslime göre.
Tamam sorun yok bende öderim ama para ödeme konusunda esnegim biraz ama kendimde oderim tamam
Teşekkürler der ve kabul ederim. sonra da ben ısmarlarım
Muhabbet ortamı sağlamayacak kimseyle içmem. Hele tanımadığım kişiyle en fazla bir bira içerim ki birayı da sevmem.
Benim için önemli olan samimiyet ve sohbet. İçki olmasa da tanışmak, muhabbet etmek mümkün.
eğer alkol anlamında dediyse kabul etmem. normal içecekse kabul ederim belki emin değilim.
Yaş önemli 2. iliskideki ciddiyetle bakarim yani okadar kabul ederim
Sen bana bir şişe al, ben evde kendim içerim 😂
Çok sık alkol kullanmıyorum ve tanımadığım birisiyle de içmeye gitmem tşklr der red ederim
Ben ısmarlayayım da daha centilmen olmayı öğren derim ya, bu nedir
Ben meyve suyu içiyorum 😅 Kategoriyi de taşıdım 👀
Seninle ne kadar vakit geçirmek istesem de ne yazık ki hiç içmiyorum
Olur beleş mal severiz
O kişi sevgilimse olabilir.
Defollll
Sevgilimse kabul ederim
İstemez kalsın
Mümkünse serum alayım derum ajdjdj
Alkol kullanmıyorum teşekkür ederim
Elbette.
İstekte bulunma şansım nedir?
Bir sjktir ile karşılık verelim o zaman denir
Karşı cinsin kim olduğuna göre değişir
Kakaolu süt lütfen. d
Bazı kadehler tokuşturulmaz...
maalesef icki kullanmiyorum
O zaman hay hay derdim
Beni biliyorsun. Hayır demem
Ben bir cilekli milkshake alimmm 😋🥤
Sen kim köpke ben sana ısmarlarım.
Haydi yoluna derim ve zaten içmiyorum.
kahve olursa olur derim
İçki içmediğim için içki içmiyorum teşekkürler derim
Ben senin bildigin erkeklerden degilim
Ben kakaolu süt severim ihtiyar
rakı ısmarlarsan olur başka kabul etmem
Kesinlikle hayır olurdu.
Çay yok mu jxjx
Tövbekarım
Ben ısmarlarım derim
Güzelse olur derdim
Alkol kullanmıyorum
Neyse tek salllaak ben değilmişim ahshdhdhd yeşil ışık yaktıysam neden olmasın derim 😄
Viski olsun :))