Büyü yapildigin düşünüyorüm?

merhaba arkadaşlar 3 senedir evliyim başta evlenmemize aylelerimiz karşiydi benden cok o seviyodu beni ben teredut ediyordum ama bilmiyorum sanki dilim kilitlenmişgibi bişey soyleyemedim kaçirdi aylelerimiz hemen gunu bariştilar ilk yilimizda yatagi toparlarken muska gibi ucken katlanmiş kagit buldum kayin valideme goturdum bu ne diye oda hicbirseyin olmadigini atigini soyledi bende umursamadim ikinci yilimizda kavgalar tartişmalar başladi hep kayin validem baldizim ayleme karişmaya eşimi doldurmaya başladi surekli kizlarini ariyo benim hakta konuşuyorlar eşimi bana karşi benim ayleme karşi doldürüyorlar benim hakta yalan yanliş şeyler soyluyo kavga çikariyo oglunada benim kavga çikardigimi soyluyo surekli herkavgamizda odamiza dalip beni sucluyo gezmeye falan gidince hep ariyo oglunu erken olsada gelmiyormusunuz gec kalmayin sat kac yarin işvar falan hep rahatsiz ediyo ama eşim arkadaşlariyla gezmeye gidince 12 dede gelse aramiyor nerde kaldin biz gezmeye falan gidince kendide gelmek istiyo oda yetmiyor baldizimin oglunu goturmemizi istiyo bunasil yaşam tarzidir anlamiyorum 3 senemizdeyiz ve hic yola gidemiyorüz hersozumuzun konüşmamizin sonu kavgayla bitiyo tartişmayla hata elkaldirmaya kadar gidiyor ne soylesem batiyor ne konuşsam tersini yapiyor normal insanlar 10 barişip ikigun kus olular biz hergun kus birgun barişiriz lutfen yardimci olun buyumu yapilmiş veya kim yapmiş ya da neden boyle oluyor aşiri degişti boşanamiyorumda boşanmami istemiyor tehtit ediyor oglum için susuyorum onuda nereyekadar artik nefes almak bende yaşamak istiyorum yoruldum uyku duzenimde bozuldu okadar yorgunki bedenim elerim ayaklarimakadar tesir etmiş sanki ruhum yorgun sanki okadar yuk taşimişim kalkmaya halim hevesim yok halbuki daha 22 yaşimvar sanki 50 yaşindaymişim gibi hisediyorum

Büyü yapildigin düşünüyorüm?