Arkadaşlar bu ilk yılbaşı akşamı başladı 3 4 kere rüyama girip krokuttular sürekli uyanıp durdum o günden sonra ertesi iki gün dolap ve cekmexr kendi kendinr açılıp kapandı. Sürekli kabus görüp durdum ve köpek saldırısı 2 kere ve kan gördüm. İyice korkmaya başlayınca Bakara suresi açtım oda gerçekten ferahlamıştı. Ama surenin yanında durmak beni çok rahaysız ediyodu. Sonra bi kaç gün falan normal hiç bir şey olmadı. Ama dün yine çok kötü bi rüya gördüm. Bakın şimdi arkadaşımın evindeydim orada kalıcaktım ama evi şimdiki evinden farklı sonra sürekli arkadaşımjn kılıgında yanıma geliyolardı böyle gario hareketleri bakısları vardı ben anlıyodjm sonra sevgilime söyledim bana inanmadı sonra yine arkadaşımın kılıgında geldi sonra bi anda çıktı siyah bi duman oldu sonra arkadaşım mutfaktan geldi. sevgilim yanımdaydı o zaman inandı sonra akşam kardeşlerim odafaydı bi anda bağırdılar ışıklar kapanıp açılıyodu vs sonra rüyada ertesi gün bi kadın arabaya biniyo ben anlatıyorum olanları oda direkt diyoki ciddi misin hemen hocaya git diyo hoca ismi veriyo ama hatırlamıyorum sonra doğum günümdü o gün akşam iste kutladular falan altın almış hepsi 8 tane falan sonra eve gidiyorum altınları sayıcam ama altınlar normal para çıktı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hilal’im canım 🌸 yaşadıkların seni korkutmuş, bunu hissediyorum. Rüyalar bazen stresli dönemlerde çok gerçekçi ve yoğun olur. Özellikle uykusuzluk, kaygı ve korku kabusları artırır 🥺🍵 Beynin sembollerle konuşur, köpek ya da karanlık görmek mutlaka kötü bir anlam taşımaz. Sen yine de içini ferah tut, uyumadan önce ılık bir süt iç 🥛 biraz papatya çayı demle 🌼 ve telefonla arana mesafe koy. Eğer korkuların devam ederse bir psikolojik danışmanla konuşman sana çok iyi gelir 🌿 Kalbini güçlü tut 💛