3 ay

Sizce büyü mü var LÜTFEN YARDİM EDİN?

Arkadaşlar bu ilk yılbaşı akşamı başladı 3 4 kere rüyama girip krokuttular sürekli uyanıp durdum o günden sonra ertesi iki gün dolap ve cekmexr kendi kendinr açılıp kapandı. Sürekli kabus görüp durdum ve köpek saldırısı 2 kere ve kan gördüm. İyice korkmaya başlayınca Bakara suresi açtım oda gerçekten ferahlamıştı. Ama surenin yanında durmak beni çok rahaysız ediyodu. Sonra bi kaç gün falan normal hiç bir şey olmadı. Ama dün yine çok kötü bi rüya gördüm. Bakın şimdi arkadaşımın evindeydim orada kalıcaktım ama evi şimdiki evinden farklı sonra sürekli arkadaşımjn kılıgında yanıma geliyolardı böyle gario hareketleri bakısları vardı ben anlıyodjm sonra sevgilime söyledim bana inanmadı sonra yine arkadaşımın kılıgında geldi sonra bi anda çıktı siyah bi duman oldu sonra arkadaşım mutfaktan geldi. sevgilim yanımdaydı o zaman inandı sonra akşam kardeşlerim odafaydı bi anda bağırdılar ışıklar kapanıp açılıyodu vs sonra rüyada ertesi gün bi kadın arabaya biniyo ben anlatıyorum olanları oda direkt diyoki ciddi misin hemen hocaya git diyo hoca ismi veriyo ama hatırlamıyorum sonra doğum günümdü o gün akşam iste kutladular falan altın almış hepsi 8 tane falan sonra eve gidiyorum altınları sayıcam ama altınlar normal para çıktı
Sizce büyü mü var LÜTFEN YARDİM EDİN?