Sizce büyü mü var?

Ablam da bende çocukluğumuzdan beri korkarız benim çocukluğum orta okula kadar bahçeli bir evde geçti tek bir oda vardı salon dışında orada yatardık orada da gömme dolaplardan vardı eski evlerde olan tiplerde bir kapağın üstü ful aynaydı ben ne zaman uyusam ki ilkokul zamanlarından bahsediyorum o aynada bir adam görürdüm ablam onunla güler sohbet ederdi ben ağlardım ve ablamı uzaklaştırmaya çalışırdım şu an 22 yaşındayım hala aynalı odada yatınca aynı rüyayı görürüm ama tek fark şu an biz kaç yaşındaysak nasıl görünüyorsak öyle ve ablam artık sadece boş boş bakar olurdu adam benimle konuşur oluyordu ama ne diyor bilmiyorum hiçbir zaman hatırlayamadım şu an hala gölgeler sesler fısıltı duyarız ikimiz de ablamı daha önce balkona Bile çağırdılar hatta üzerine eşya düşürmeye çalıştılar ben de bir kere hiçbir sebep yokken her zaman oturduğum sandalyeden tersine düşüp bayılmışım baya zaman geçtiğini tahmin ediyorum yaklaşık 1 2 saat baygın yatmışım evde kimse yoktu evlendim hamile kaldım yine bitmedi bu sefer eşime bulaştılar 2 3 kere o korktu 1 kere görümcemin kızı korktu (3 yaşında) ki ablamın kızı da (5 yaş) devamlı korkuyor gece uyanıp anne o korkunç adam yine geldi diyordu yani büyü mü var çözemedim bilen aydınlatırsa sevinirim.

Sizce büyü mü var?