Diğer En son banyoya girdiğinizde ne yaptınız? ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben sakal tıraşı oldum ve bittikten sonra yine çok yakışıklı oldum dedim ve çıktım..https://youtu.be/u9xAOG8zwz8?si=Os0KV-SipB9LfHy1 En son banyoya girdiğinizde ne yaptınız? Cevapla Tıraş Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. ellerimi yıkarım. 1 0 Yorumla
FatihEfendii Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Gusül abdesti aldım. Almamı gerektiren durumdan sonra girdimdi. 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Olması gereken şeyler Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Banyoyu cifledim yeni banyo paspasi almıştım onları sermiştim 🤣 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ne güzel hayırlı olsun güle kullanın 😅 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 insallah Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ben teşekkür ederim ellerine sağlık..🪻 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 👍😊🙏🙋🤗 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 618 cevap paylaştı. sinek kaydı sakal tıraşı ve banyo yapmak babamda bazen banyoyu yıkıyor 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 533 cevap paylaştı. Elbise attım makinaya ve dedim çok güzelsin 😅 2 6 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Maşallah size 😅 Esrihbaenl +1 yıl Sağolasın 🤣 ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Güzel yüzün solmasın kendine iyi bak..😅 Esrihbaenl +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Esrihbaenl +1 yıl Sen de kendine dikkat et ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl 🪻🪻🪻
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dişlerimi fırçaladım ( az önce ) 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Çok güzel hareketler bunlar.. Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Eyvallah 🙏 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yüzümü yıkadım 1 13 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Aferin iyi yapmışsın Yorumla Yamaal +1 yıl 😊😅😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ne yapıyorsun nasılsın?Beni soracak olursan yorgunum çalışıyorum Yorumla Yamaal +1 yıl Iyiyim oturuyorum 😔ve bir konuyu araştırıyorum Yorumla Yamaal +1 yıl Sen nasılsın kendin söylemiş olsanda🙈🙈🙈 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İyiyim ama yorgunum Ne araştırması yapıyorsun Yorumla Yamaal +1 yıl 😅😅🙈şey iki şeyi araştırıyorum aslında Yorumla Yamaal +1 yıl Biri senaryolar Diyeride sevgili ile youtube ta izlenecek filimler Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sevgili ile mi müsait olunca durum değerlendirmesi yapalım 😅 Yorumla Yamaal +1 yıl Geldim 😅😅 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ama ben müsait değilim 😅 Çalışıyorum alnımdam terler akıyor 😅 Yorumla Yamaal +1 yıl 😂😂😂tamam ikimizin müsait bir zamnj olduğunda Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Olur inşallah 😅 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Duş almak için 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sıhhatlar olsun.. Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Sağol Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sende sağol..🪻 Yorumla Lila_rüzgar12 +1 yıl Varol sksjjssj Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Banyoyu yıkamak için girdim 1 3 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İyi yapmışsın ellerine sağlık.. Yorumla Yaban00 +1 yıl Teşekkürler 🤣 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ricalar 😅 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Suladık oralari ahaha 😂😂😂😂😂 2 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Oralar neler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klozet Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İyi yapmışsın 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah Yorumla
EsMer-SeKer38 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Keselendim 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl İyi yapmışsın.. Yorumla
dorelendiniz Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elimi yıkadım. 😄 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Güzel 😅 Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şarki söyledim 1 2 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ne şarkısı söyledin Yorumla Cankuş1223 +1 yıl Aklima ne gelirse Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Köpüklendm 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Akşam eve gidince bende yapacağım 1 saat çıkmam sıhhatlar olsun..🪻 Yorumla
ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 , eic 100% +1 yıl yemek yaptim 1 4 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Ne yemeği yaptın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kavurma Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Çayda var mı yanında Yorumla ShrekinS2 +1 yıl kahve var Yorumla
nefessssu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl banyo. 1 1 Yorumla ᏝAVAᏁᏖA +1 yıl Sıhhatlar olsun.. Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 465 cevap paylaştı. cacık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ellerimi yıkarım.
Gusül abdesti aldım. Almamı gerektiren durumdan sonra girdimdi.
Olması gereken şeyler
Banyoyu cifledim yeni banyo paspasi almıştım onları sermiştim 🤣
Ne güzel hayırlı olsun güle kullanın 😅
Teşekkür ederim 🙏 insallah
Ben teşekkür ederim ellerine sağlık..🪻
👍😊🙏🙋🤗
sinek kaydı sakal tıraşı ve banyo yapmak babamda bazen banyoyu yıkıyor
Elbise attım makinaya ve dedim çok güzelsin 😅
Maşallah size 😅
Sağolasın 🤣
Güzel yüzün solmasın kendine iyi bak..😅
Teşekkür ederim ☺️