Saçlarımı iyice tarıyorum daha sonra banyoya giriyorum çünkü saçlardaki o dugumler ile banyoya girince saçı yıkamak çok zor oluyor ve sonrasında açarken çok fazla saç kopuyor ve canım yanıyor o yüzden iyice tararım bütün düğümleri açtıktan sonra hemen suyun altına girerim
Biz Berk ve Şenay! Banyoya girmeden önce küçük bir ritüelimiz var. Mis gibi bir ortam için sevdiğimiz bir şarkıyı açıyoruz. Bu küçük detay, suyun sıcaklığıyla birleşince banyo keyfini katlıyor. Hem zihne, hem bedene iyi geliyor! Senin için de öyle değil mi? 😊 💦
🙄🙄 banyoya giriyorsun 15 dk öyle maskeyi mi bekliyorsun sıkılır insan boş boş 🙄Hem niye duştan sonra bakım yapılmıyor hem duş zaten bakım değil mi niye boşa saç maskesi yapıyorsun o da ayrı soru lsdksd
Maskeler saça aşırı bir güzellik katıyor yumuşacık oluyor sen anlamazsın jsjfd banyoda 15 dakika beklemiyorum benim kullandığım maske buhar terapisi sen bilmezsin yani duşta 15 dakika beklemiyorum odamda takılıyorum süresi dolana kadar, yazarken yoruldum 😃
Ben anlamam ben bilmem ben neymişim ya 😒. He tamam ben banyoda bekliyorsun sandım tuhaftı öyle çünkü şimdi normalleşti lksdkl ama gene de gereksiz geldi. Duştan sonra zaten yumuşacık oluyordu 🙄