Yalnızlık dertleşme sohbet?

Bazen kendimi yalnız hissediyorum. Herkeste olduğu gibi üniversite öğrencisiyim çok çabaladım ve allahıma şükürler olsun kazandım istediğim bölümdeyim sadece biraz uzak yazında onun çaresine bakacağım. Bazen annemlerinde beni anlamadığını ve üzerime geldiğini düşünüyorum kızlar erkeklerden çok çok farklı hormonlarımız düşünce yapılarımız o dönemlerden birindeyim bende zaten. 1,5 ay önce uzak mesafe bir ilişkim vardı ben çok iyi niyetliyim ve karşımdakini de öyle zannediyordum saf temiz aşk ama içime doğuyodu hani bilmiyorum 1 gün mesaj atmadı aramadı 50 saat bekledim yatmadan kuru iyi geceler aşkım demesi de zaten inandırıcı gelmedi ayrıldım ben de zaten peki sen bilirsin dedi öyle dediğinde bile sebeb açıkladım ama allaha emanet ol mesajına sadece sen de dedi yani umursamazın teki ama ben aşka aşık olduğum için. Beni kaybeder iyi ki de böyle olmuş ama buluşmamışım Allahıma teşekkür ederim yani bunu yazıyorum biraz dertleşmek istiyorum o yani :) insanız zor zamanlardan hepimiz geçiyoruz
Yalnızlık dertleşme sohbet?