Yanlızlık aslında çokk güzeldir, zeki insanlar genelde yalnızdır. İnsanların sahte yüzlerini gördükçe zamanla yanlızlaşıyorsun. Önemli olan yalnızlıktan keyif alabilmek
Anlatılamaz bir şey bu. Her şey senin Allah’a ne kadar güvendiğin, O’na ne kadar inandığın ve ne kadar sevdiğinle ilgili. Ne zaman daralsam, yalnız hissetsem, Allah’la buluşmaya gidiyorum ve O’nunla dertleşiyorum; bu bana çok iyi geliyor. Ama dediğim gibi, bu tamamen sana bağlı. Belki böyle bir şey istemiyorsundur, bu senin kararın. Ama yapmak istersen, tavsiyem bunu tam bir inançla yapman. Ancak Allah'ı "denemek" gibi bir niyetle yaparsan, ne demek istediğimi anlamayacaksın; çünkü Allah'ı denemek gibi bir düşünceye kapılmak, O’na olan inancına ters düşer.
Şöyle bir örnek verebiliriz: Bir bebek ya da küçük bir çocuk korktuğunda veya üzüldüğünde, en sevdiği kişi olan annesine koşar ve onun kucağına atlar. Çünkü annesi, onun gözünde en merhametli ve en sevgi dolu kişidir. Biz de aslında benzer bir durumdayız; fakat biz annemize değil, bizi daha çok seven ve daha merhamet eden Allah’a sığınıyoruz. Eğer yukarıdaki açıklamayı anlamadıysan, belki bu örnekle daha iyi anlarsın.
Limon at tatlı mısın ekşi mi diye sor 😂 şaka bir yana ne yazarsan yaz ne gönderirsen gönder cevap atacaklardir hiçbir erkek onlara yürüyen bir kızı görmezden gelemez
Sosyal medyada ekliyse profilinden hobilerine bak benzer şeyler yap sonra mesaj at sende mi bununla ilgileniyorsun gibilerinden dikkatini çekersin öylelikle artı insanlar dedikodu yapacak diye bu hayatı yaşamayacak mısın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bende kendimi bildim bileli yalnızım gece ağlıyorum o şekilde iyi geliyor
Ben de başka ne yapıyorsun
Önce kendinle mutlu olmayı ve başkalarına bağımlı olmamayı öğrenmelisin. Bunları başarınca yanlız da hissetmezsin
Nasıl olacak o kimde onu söylemiyor
Yanlızlık aslında çokk güzeldir, zeki insanlar genelde yalnızdır. İnsanların sahte yüzlerini gördükçe zamanla yanlızlaşıyorsun. Önemli olan yalnızlıktan keyif alabilmek
#meçhul
Ben almiyorum
Yeterince kazık yememişsin o zaman
Alakası bile yok
Peki öyle diyorsan öyle olsun
Ya öyle tabi insanlarla arkadaş olmak istiyorum plan yapmak derdimi anlat istiyorum yok yok yok
Hmmm sen sırdaş /derttaş arıyorsun?
Arkadaş arıyorum ne olursa jdjdjfj yalnız olmayayım artık ya bunaldim
Gel arkadaş olalım
Olalim
Soruyu beğen
Tamam
Begendirmiyor
Ona son bir söz söyleyecek olsanız ne derdiniz? ↗
Bu soruyu beğen o zaman
Beğendim
İstek attım
Onayladım
mesaj atılmıyor sana
Bana? Olur mu ya
Allah bana yetiyor.
Bunu hep kendimi söyleyorum ve ondan sonra baş ediyorum.
Ee nasil
Anlatılamaz bir şey bu. Her şey senin Allah’a ne kadar güvendiğin, O’na ne kadar inandığın ve ne kadar sevdiğinle ilgili. Ne zaman daralsam, yalnız hissetsem, Allah’la buluşmaya gidiyorum ve O’nunla dertleşiyorum; bu bana çok iyi geliyor. Ama dediğim gibi, bu tamamen sana bağlı. Belki böyle bir şey istemiyorsundur, bu senin kararın. Ama yapmak istersen, tavsiyem bunu tam bir inançla yapman. Ancak Allah'ı "denemek" gibi bir niyetle yaparsan, ne demek istediğimi anlamayacaksın; çünkü Allah'ı denemek gibi bir düşünceye kapılmak, O’na olan inancına ters düşer.
Ve inşallah en yakın zamanda bu sınav benim için ve senin için biter
Şöyle bir örnek verebiliriz: Bir bebek ya da küçük bir çocuk korktuğunda veya üzüldüğünde, en sevdiği kişi olan annesine koşar ve onun kucağına atlar. Çünkü annesi, onun gözünde en merhametli ve en sevgi dolu kişidir. Biz de aslında benzer bir durumdayız; fakat biz annemize değil, bizi daha çok seven ve daha merhamet eden Allah’a sığınıyoruz. Eğer yukarıdaki açıklamayı anlamadıysan, belki bu örnekle daha iyi anlarsın.
Baş edemiyorum tek başıma yaşıyorum… çok zor çooookkkkk
Seni en iyi ben anlarım
Napıcaz böyle
Valla napcaz ya allah aşkına biliyorsan şöyle
Konuştuğun kimse var mı
Hayır yok
Yaz bakalım bana
?
Ee ben yazmıştım sana
Yazmadın
Alışkanlık oldu bende hayatıma biri girince fazlalıkmış gibi hissediyorum
Keşke hayatıma biri girse
E girmesi için bişeyler yap o zaman
Napayım mesela
Yürüyenleri kabul et mesela
Kimse yürümüyorsa
Sen yürü gözüne kestirdiğin birine 🤷♂️
Ya karşılık vermezse nasıl yüreyeceğim taktiğin var mı
Limon at tatlı mısın ekşi mi diye sor 😂 şaka bir yana ne yazarsan yaz ne gönderirsen gönder cevap atacaklardir hiçbir erkek onlara yürüyen bir kızı görmezden gelemez
Beni görmezden geliyorlar 😫 var hoşlandığım da tık yok ne yapayım
Görünür ol bilmiyorsan makyaj yapmayı falan öğren tarzını değiştir belli ki şu zamana kadarki halin pek etkili olmamış
Görünür ol derken? Tamam değişim yapalım nasıl dikkatini çekeceğim bakamiyroum ben buna dedikodu olur diye
Sosyal medyada ekliyse profilinden hobilerine bak benzer şeyler yap sonra mesaj at sende mi bununla ilgileniyorsun gibilerinden dikkatini çekersin öylelikle artı insanlar dedikodu yapacak diye bu hayatı yaşamayacak mısın?
Ya bu uç şeylerle ilgileniyor motor va ben anlamam onlardan işte insanları takmamak lazım da işte
6 senedir yalnızım bir iyi bir kötü
Ben kafayı kıracağım yalnızlıktan az kaldi
Haydaa burdan sohbet et pembelerle çok sıkılırsan eğer
Konuşmuyorlar ki erkekler bile konuşmuyor
Benim kutum açık cayır cayır yazıyorlar 🤣🤣🤣
Sen yazıyor musun
Herkese değil sebepleri farklı ya da fake olanlar oluyor genelde 🙃
Burada herkes fake
Ben hariç 🙃
Afferin sana 👍
Kim başedebilmiş yanlızlıkla
Değil mi doğru böyle de iyiye gitmiyor
Aynen yalnızlık iyi değil maddi imkan varsa evlenmek lazım
Kocayı nerde bulacağın
İnsanlık olarak iyi birini bul ama biraz da zengin olsun sosyal medyaya çok güvenme evlenmeden kimseyle birlikte olma hayatın şifreleri bunlar
Tamam da bunları nwr3re bulcagim ben normal arkadaş bulamıyorum
Bilmiyom valla denk gelmesi lazım
Işte şans nasıl denk gelecek
Baş edemiyorum.. sıkılıyorum
Ben deeee
Tanışmak ister misin
Olur
Gizlisin
?
Vaz geçtin galiba
Sen de
Takip atmadın ki ama sana yazabileyim
Haa tamam
yanınızda biri olduğundada mutlu olmuyorsunuz!
Ama yalnız olmuyoruz en azından arkadaş yok çevre yok öff
iş güç
hobilerin olsu nönce!
Var zaten ben yalnızım diyorum yalnız!!
hiç mi olmadı?
Ya var çalışıyorum ben hobim de var resim yapıyorum ben yalnızım insan yok cevremde
şöyle bir durum, aşırı zeki insanlar ya da aşırıı güzel insanlar genelde yalnız kalıyor bu topraklarda
Öff ne aşırı güzelim ne aşırı zeki ya ben yalnız nasıl kaldım
aşırı yorucu olabilir msişn
Hayır aksine sakin sessizim az konuşmayı severim djdjjd ama yok yani insan yok
insan derken kız mı erkek mi?
Fark edermi su anda sence
hangi şehir
Başkent
tunalı hilmide az dolaş akşamları:D
Akşam çıkamıyorum tek ne gezeceğim ben tek kafeye gidiyorum biri gelecek diye bekliyorlar jdjdjdj
psikologun kim?=?
Yok ki
Az kaldı ama yalnızlıktan gideceğim
neden gitmiyorsun
Gitmiyorum yalnizim ben çünkü öyle travmalarım vs yok ki ne anlatacağım mesela
evde konuşan kim senle
Yok kimse evlatligim ben kimsem yok düz dümdüz
Gel arkadaş olalım?
Olalım yer
Yanlız lık güzel şey
Değil ya valla işte patlayacağım yalnızlıktan çevre vs lazım
Sen neden bu kadar yanlız kaldın
Safım da ondan
Sanmam
Yaşadığı n yerle ilgili olabiliı
Evet buradakiler iğrenç insanlar bana saf dedikleri için dişliyorlar çok yalnızım
Sen saf biri değilsin bunu bil sen çevrendekiler Le anlaşamıyorsun sorun o
Evet ben de öyle diyorum bana safsın bilmem korumuşsun kendini gibi aptal cümleler kurdukları için icsellestirfim
Bu onların saflığı sen üstüne alma onlarla da bağ kurma
Kurmuyorum böyle de yalnizlikla delireceğim
Delirme sıkılımca bana yaz
Olur ya şimdi nasıl
Özel yaz ne zaman isterse
Simdin?
Olur müsaitim
Tamamdır