Diğer Kocaya kaçtım pişmanım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kocaya kaçtım bir sene bile olmadı ama çok pişmanım... Güncellemeler+1 yıl Ne yapcam akıl verin annemle birlikte otuecan diyo ayrı evimiz varken Güncellemeler+1 yıl Birde ot içiyor Kocaya kaçtım pişmanım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 607 cevap paylaştı. Önce bir ailenle konuş. Seni geri kabul ediyorlarsa baba evine dön. Sakın başka bir adamla filan kaçma 0 2 Yorumla Soran +1 yıl canım mıyımda başka bir adam ile kaçayım ailemle aram çok iyi gitsem kabul ederler Yorumla Soran +1 yıl Sal@k* Yorumla
GoldenFireBall_06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 990 cevap paylaştı. Ailene dönemezsin kocandan başka kocaya kaç.:) 1 2 Yorumla desvu +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla GoldenFireBall_06 +1 yıl @desvu benzerlerini görmüştüm kadın programlarında 😄 Yorumla
Kayserili3884 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Kacmasaydin ne yapalım azginligin sonu bu olur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kocaya kaçan kızlar değerli olmaz ne topluma ne de kocanın ailesi değer verir ne de kızın kendi ailesi 1 0 Yorumla
udeniz22 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 36% +1 yıl Diğer konusunda 457 cevap paylaştı. Bu aileni dinleseysin bence 0 0 Yorumla
AnkaraaFB Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ayni sehirdeysek yaninda olmak isterim 0 0 Yorumla
sugarrirem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl ailen biliyor mu 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet barıştık ailem ile Yorumla sugarrirem +1 yıl güzel en azından arkandalar konuş ailenle soyle ama sen neden pişmansın Yorumla Soran +1 yıl Yurt dışında yaşıyoruz her şey mükemmel bu mükemmel düzeni bozup annesinin yanına Türkiye'ye yerleşmek istiyor iki aydan gitcez diyor bende dedim istemiyorum ayrı ev alalım diye kavgada etsen ağlasanda gitcez dedi Yorumla Soran +1 yıl Yani tek kendini düşünüyor burada çok iyi maaş alıyor burada çok rahat iken neden kendimi zora sokayım Yorumla sugarrirem +1 yıl aa git yani degmez Yorumla sugarrirem +1 yıl annesi sana karsı nasıl Yorumla Soran +1 yıl Annesi çok iyi ama ben rahat edemem orada çocuğum olursa istediğim gibi büyütemem istediğim gibi eğitmem off kafam çok karışık hiç iyi değilim Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 13,4b cevap paylaştı. Biz napabiliriz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Önce bir ailenle konuş. Seni geri kabul ediyorlarsa baba evine dön. Sakın başka bir adamla filan kaçma
canım mıyımda başka bir adam ile kaçayım ailemle aram çok iyi gitsem kabul ederler
Sal@k*
Ailene dönemezsin kocandan başka kocaya kaç.:)
🤣🤣🤣
@desvu benzerlerini görmüştüm kadın programlarında 😄
Kacmasaydin ne yapalım azginligin sonu bu olur
kocaya kaçan kızlar değerli olmaz ne topluma ne de kocanın ailesi değer verir ne de kızın kendi ailesi
Benim ablamda aynı Ama çocuk yoksa ordan da kaç boşan
Bu aileni dinleseysin bence
ayni sehirdeysek yaninda olmak isterim
Pişmanlık nedenin nedir
neden pişmansın
ailen biliyor mu
Evet barıştık ailem ile
güzel en azından arkandalar konuş ailenle soyle ama sen neden pişmansın
Yurt dışında yaşıyoruz her şey mükemmel bu mükemmel düzeni bozup annesinin yanına Türkiye'ye yerleşmek istiyor iki aydan gitcez diyor bende dedim istemiyorum ayrı ev alalım diye kavgada etsen ağlasanda gitcez dedi
Yani tek kendini düşünüyor burada çok iyi maaş alıyor burada çok rahat iken neden kendimi zora sokayım
aa git yani degmez
annesi sana karsı nasıl
Annesi çok iyi ama ben rahat edemem orada çocuğum olursa istediğim gibi büyütemem istediğim gibi eğitmem off kafam çok karışık hiç iyi değilim
Önceden düşünecektin evlat
Son pişmanlık fayda etmiyor
geri dön
karıya mı kaçıcaktın
Biz napabiliriz
Neden
Banane knka
Kaçmasaydın
Afrn dldldlflf