Güncellemeler
+1 yıl
Hiç Bi'Bilen aynı durumu yaşamış biri yok mu?
öncelikle ben Belçika’da yaşıyorum, sevgilim buraya biriyle evlenerek gelmiş sonrasında 2 yıl evli kalmış ve yenilerde boşandı. İnternete baktığımda çalıştığı sürece sınır dışı olmaz yazıyı ama çok üzgünüm gitsin istemiyorum ben onu çok sevdim. Sizce sınır dışı olur mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kolay kolay etmezler çalıştığı için iş vizesiyle kalır benim kuzenim Almanya'da öyle kaldi
Ama evlenerek gelmiş. Kimliğinde aile birleşimi yazıyo yinede kalır mı? İçime su serptin inşallah öyle olur
Evet kalır aktif çalışıyorsa eğer çalıştığı için sınırdışı etmezler kolay kolay
Peki kimliğini alabilir mi? Kuzenin aldı mı kimliğini gelip gidebiliyor mu Türkiye’ye?
Evet o çoktan aldı, aynı o şekilde boşandı ama şu an belki daha katı Belçika konsolosluğa gidip sorması lazım kaçağa düşmesin
Evet evet zaten 2 tane avukatı var onlar herşeyi hallediyo ama o da korkuyor bende dedim evlenelim o zaman gel iste
En kötü öyle olur
Gitmez. 3 gün sonra ayrilirsiniz
Nasıl anlamadım neden ayrılırız?
3 hafta sonra en ince ayrintisina kadar dinliyor olacagim
Valla oraların kuralları çok katı
Öyle evet
Öyleyse sınırdışı olur
Bilmiyorum hemşo
Belçikalılara sormak lazım
Y’a normalde oluyo ama çalışıyo vergi veriyo devlete ben cidden kafayı yerim o giderse çok sevdim
Bacım Belçika yasalarına hakim değiliz ki Dileriz hersey gönlünce olsun inşaallah yollamazlar
İnşallah teşekkür ederim. Benim hayatta hiç yüzüm gülmedi ilk defa birini çok sevdim o da beni sevdi gitsin istemiyorum
Hakkında hayırlısı olsun umarım mutlu olursun
Yüzde 90 sınır dışı ederler
Neden öyle dedin? Çalışıyo…
Evlen sınır dışı olmasını istemiyorsan
O da öyle diyo ama benim okulum devam ediyor şu an. Ben dedim ki gel iste beni söz olsun sonra nikah olsun sınır dışı olmayınca da yaza evleniriz dedim. O da öyle olacak sanırım falan dedi
En iyisi işinizi garantiye alın
Olabilir yani