1,5 aylık bir ilişkim var gerçekten ilk tanıştığımızdan beri çok bağlandık birbirimize ama eğitim amaçlı başka bir ülkeye gidecek, ben şu an italya da yaşıyorum o da italyan. çok üzülüyorum, içten içe kabullenemiyorum ki şu hayatta bir çok şeyi kolaylıkla kabullendim. bırakmak istemiyorum. ne yapıcam bilemiyorum :(
Güncellemeler
+1 yıl
sevgilim erkek değil kadın zaten onu ekleyeyim ona göre yorum yapın. :)
Amaaan İtalya da yaşıyorsunuz para çok sizde Bi uçak bileti alırsın gidersin yanına abartma biz Türkiye de açız aç
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
param çok falan değil, burada okuyorum ve limitli bir param var zaten market alışverişi ve toplu taşımaya ancak yetiyor onun da maddi durumu iyi değil ama sen bilirsin
biliyorum. :( ama diyor benim zaten birisini bulacak vaktim yok çünkü maddi durumu iyi değil hem çalışıp hem okuyacak. o yüzden tüm zamanı dolu olacak. dedim yine de bulabilirsin. eğer sen birisini bulmazsan ben gelince geri seninle yaşamak seninle belki evlenmek istiyorum diyor. iyice üzülüyorum :(
kimse hakkında emin değilim, gideceği için üzülüyor telefonda ağladı zaten tanıştığımızdan beri gitmek istemiyorum seni bırakmak istemiyorum diyor, hep içi buruk ama gitmek zorunda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Puahshash zaten uzun soluklu bi ilişkisi olması imkansızmış boşa ağlama
çok komik gülmekten altıma sı*tım şu an ya ajsjajajjqaj
Haklısın komiksiniz çünkü sj
komik değilim cidden bende kız arkadaşımda çok üzülüyoruz komik olan bir durum yok
Amaaan İtalya da yaşıyorsunuz para çok sizde Bi uçak bileti alırsın gidersin yanına abartma biz Türkiye de açız aç
param çok falan değil, burada okuyorum ve limitli bir param var zaten market alışverişi ve toplu taşımaya ancak yetiyor onun da maddi durumu iyi değil ama sen bilirsin
Benim subaysi başka şehire gitti ve bitti
kötü olmuş :(
Valla canını sıkmak istemem ama uzaklık büyük aşkları bile bitiriyor insanlar nankör
biliyorum. :( ama diyor benim zaten birisini bulacak vaktim yok çünkü maddi durumu iyi değil hem çalışıp hem okuyacak. o yüzden tüm zamanı dolu olacak. dedim yine de bulabilirsin. eğer sen birisini bulmazsan ben gelince geri seninle yaşamak seninle belki evlenmek istiyorum diyor. iyice üzülüyorum :(
Benimki neler diodu bilsen. Seninkinin yanında hicbirsey. İnsanlar uzakta değişir. Alışır sensizliğe ne bilim.
çok saçma ya insanlar çok nankör :( çok üzüldüm
hasret ilişkide tutkuyu derinliği arttırır
umarım :(
Şerden hayır düşün güzel düşün güzel olsun
inşallah
Boynuzlanınca ayrılırsın dert etme bacım
Hayda bu konu beni aşar ben kaçar bb
kimseyi boynuzlayacak birisi değil, uzun ilişki insanı
1.5 ayda kimseyi tanıyamazsın :)
15 yılda da kimseyi tanıyamazsın ona bakılırsa. :)
O yüzden emin olma kimse hakkında sonra üzülen sen olursun :D
kimse hakkında emin değilim, gideceği için üzülüyor telefonda ağladı zaten tanıştığımızdan beri gitmek istemiyorum seni bırakmak istemiyorum diyor, hep içi buruk ama gitmek zorunda
İlişkiniz cidden harbi ilişkiyse devam eder zaten.
Evlenir gelir
şu an kariyerine odaklı ve eğitime gidiyor, zaten maddi durumu o kadar iyi değil nasıl evlensin