Sevgilim başka ülkeye taşındı?

Size bunları yazarken ağlıyorum, tamamen okursanız eminim duygularımı hissedeceksiniz. Ben 18 Yaşındayken yan eve bi aile taşındı, Kanada'dan gelmişlerdi benden 1 yaş küçük kızları vardı Türkçe öğrenmek için kursa falan gidiyordu. Bir gün dışarıda karşılaştık ve muhabbet ettik numarasını aldım. Bir kaç ay arkadaşça takıldıktan sonra sevgili olduk. Ben hayatımda ilk kez bu kadar sevildiğimi hissetmiştim Allah ruh ikizimi benim yanıma yollamıştı sanki. Onlayken çok mutluydum deliler gibi aşıktım. İlişkimizin 1. yılında babası öldü ve annesiyle mecburen Kanada'ya dönmek zorunda kaldılar ve ayrıldı benden. Sosyal medya hesabını kapattı numarasıda zaten değişti. Yani tamamen görünmez biri oldu. Tam 3 yıl geçti aradan ondan ne bi haber alabildim ne de ufak bir ses. Onla geçirdiğim 1 yıl rüyaydı sanki uyuyup uyanmış gibi hissediyorum hala. Ben ondan sonra kimseyi sevemiyorum arkadaşlar kimseye ait hissedemiyorum kendimi onu çok özlüyorum yapamıyorum onsuz napmam gerekiyor yaşamak dahi istemiyorum gün içinde atak geçiriyorum ellerim titriyor ağlama krizlerine giriyorum ne yapmalıyım?

Sevgilim başka ülkeye taşındı?