Bazıları diyor ki gider bazıları diyor ki öyle kolay değil babası yurt dışında şu an da askerde askerden hemen sonra yurt dışına gitmeyi düşünüyor askere gitmeden önce pasaportunu falan hazırlamış ama dua ediyorum hergün gidemesin diye
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Babasi orada yasiyorsa istek yapar ama 18den buyuk kabul olur mu bilmem turist vizesi alir onuda bir suru evrak cikartirlar ev tapusu cak cuk ora dogumluda olabilir ole hemenbgitme sansi yok pasport almayla gidilmez hemen
23 yaşında lise mezunu değil açıktan okuyor kimisi çalışma vizesi aldıysa gider falan demişler
He canim he millete ne bakiyosun calisma vizesi kime vercekler ole olsa tr gencleri akardi simdiye okulla falan alakasi yok ba asi davet edecek kabul olursa gider adamlar iyice arasdiriyor 100 kiside 10 kisi saglam evrakla aliyor
Ay çok teşekkür ederim İnşAllah dediğin gibi olur İnşAllah gidemez
Ama babası yanına alıyor demek ki Fransa da mı ne kendisi kaçak gitti dedi ama onun çok sevdiği çok iyi tanıyan bir abi hayır dedi onun babası kaçak gitmedi şirket ile gitti dedi ben ona bi kere dedim ki yurt dışına gitmek o kadar kolay değil biliyorsun değil mi dedim oda evet biliyorum olmazsa bi şirket bulup gitmeye çalışıcam dedi
Bulur kafayi yemisler fransa deyince yan komsumuzun kizi evlendi temmuzda cocuk fransada sirketi var hala bekliyor kiz 6 ay suruyomus bide evlilikle gidecek sirkeyide var cocugun kendine ait nasil gidemiyor ozaman
Ciddi misin? Ama babası nasıl gitti o zaman
Bilemem ama yaslilara verebiliyolar genvlere zor belliki calismaya geliyon ordaki genvler napicak issizlikden fransafakiler zaten hepsi amale insatci
Fransa mı tam emin değilim ama Fransa diye hatırlıyorum ya inşAllah İnşAllah gidemez
Fransa belcika almanya hollanda ayni
Cengen vizesini en kolay polonya veriyordu belkibordan alirlar isi bilen gider
Ya kolay değil diyorsun yani
Ben yurtdisinda yasiyorum belcika kardeslerim fransa biliyorum az cok yan komsumuzun kizi evlendi hala gidemedi yani
Ayyy İnşAllah dediğin gibi olur ya
Ne yaparsan yap gidecek. Sen şimdiden unutmaya bak. Gider ve senide yarı yolda bırakır. Buraya yaziyorum
Zaten askere gidince ben sana karşı bişey hissetmiyorum dedi
O zaman müsait durakta iniver.
Bir sigara yak bir tanede bana ver.
Giderse gitsin ya 😂 80 milyonluk ülke burası. Sanki dünya üzerinde ki son erkek gidiyor. Sal gitsin ya😉
Öyle değil işte ya
Kıyamam çok severmiş 😂 üç beş aya yeni flörtün için aşk şarkıları dinleyeceksin. Ne bu abartma işleriniz anlamadım bende 😄
Öyle değil işte ya anlamıyorsunuz
Anlıyoruz. Dünyanın en büyük aşkını yaşıyorsunuz. Böyle aşk görülmedi. Sizinki gibi bir aşk gelmedi daha bu dünyaya 😅😅😅 en çok siz seviyorsunuz 😄
Yolunu bulduysa gider
Babası orada yolunu bulamadı nasıl gideceğini oda bilmiyor ama büyük ihtimalle şirket bulup şirketle gidicem diyor
Şirket olur
Gidebilir vize alırsa kralı gelse tutamaz
Vize derken lise mezunu değil açıktan okuyor
Okuldan bahsetmiyorum zaten pasaportla gideceği ülke vize veriyorsa geçiş gidebilir
Hadi ya 🙄 of Allahım ne olur bi engel çıkart gidemesin
Esen'i bırakıp gidene niye bu kadar peşine düşüyorsun onu anlamıyorum giderse sen de yolla bakarsın hatta şimdiden bakmanı tavsiye ederim
Keşke yine yurt dışında falan bi salgın olsa ya da ne bilim başka bir şey Türkiye’den gelenleri almasalar yurt dışı kapıları tamamen kapatsa
Öyle değil işte ya seviyorum
Bence çocuğu sakat bırak engelli kalsın evden dışarı çıkamaz o zaman da yurt dışına gitmez hatta direkt çek vur nerede yattığını bilirsin en azından
Daha neler
Şaka bir yana dediğim gibi gitmek istiyorsa gider ona engel olabilecek tek şey vize çıkmaması onun dışında pasaportu parası varsa ailesi de oradaysa gider yani gerisini bilemem
Allahım sen yardım et
Dilerim mutlu olduğun günleri de görürsün başka bir şey demiyorum bu konuda sana
Ama şunu da unutma aklı gitmekte olan sana fayda etmez Bir gün mutlaka gider
Ama eğer şimdi gidemezse daha gitmeyi düşünmüyorum falan dedi
Niye bugün gitmek isteyen yarın gene gidebilir hani değişen ne dediğim gibi seni seviyorsa gitse de sen yanında gidersin sorun farklı şehirlere gidince bitiyorsa dediğim gibi bu senin engel olabileceğin bir şey değil ben onu anlamıyorum
Seni anlıyorum ama aşk meşk yüzünden mesafeler yüzünden ben ne insanlardan vazgeçtim
Off bilmiyorum Şafak 103 şubatın 7 de dönecek bakalım bekliyorum eğer giderse mecbur kendimi alıştırmaya çalışıcam ama çok zor unutamıyorum sürekli hatıralarımız anılarımız aklıma geliyor :(
Anladım hakkında hayırlısı diyelim seni anlıyorum ama hayat işte aşk evlilik sevgi bunlar zor şeyler ama bunlar olmadan da hayat devam ediyor etmek zorundayiz. Kalp yine sever kırılır yanar ama gene sever yani zamana bırak bakalım
Ben sevmeyi bıraktım çünkü sevdim sevilmedim..
Bizim ki karşılıklıydı oda sevdim ama yurt dışına gidiceğim için olamayız dedi seni yarım bırakmak istemiyorum dedi bilmiyorum başlarda hissettirdi askere gitmeden önce bana sarılmak istedi son defa bende izin vermedim askere gidince de ben sana karşı bişey hissetmiyorum ama sevdiğini söylüyordun dedim ben tam anlamı ile bişey hissetmiyordum buraya geldiğim zamanda unutmaya başladım anlıyor musun dedi öyle işte
Anladım ozaman hiç Şubat 'ı bekleme sen kendine yeni yol çiz. Ben tam 9 sene beraber olduğum. Sevdiğim insan. Da beni arkadaşça sevdiğini söyledi bende herşeyi sildim. Kavga dövüş ayrıldık.. 9 senedir evleneceğim insan diye bekledim ama. Gerek yok şimdi sende gelip bana seviyorum vaz gecemem deme.. benim için. Vazgeçemilyecek insan yoktur ama onu çok sevdim. Ömrümün sonuna kadar arkadaş kalabilir ama ben eş olarak istedim. Olmuyor sa kısaca herkes kendi yalanlarına baksın
Ama yurt dışına kesin gideceği için öyle söyledi daha fazla umutlandırmamak icin kendi hayatına baksın diye bence ben sevmediğini düşünmüyorum bana bide eğer yurt dışına gidemezsem seninle birlikte oluruz ama şu an cidden olamayız seni üzmek istemiyorum bende istiyorum seninle birlikte olmak ama cidden olamayız demişti
Ozaman senden daha güzel karı kız bulunca senide bırakabilir?🙄🙄 Neyse diyecek bir şey bulamıyorum seven kaybeder sende kaybettiğinde beni bul
Gidebilir
Nasıl gidecek bunun icin şartlar neler?
Çalışma vizesi yeterli
Çalışma vizesi derken
Gidebilir
Nasıl gidecek bunun icin şartlar neler?